Skip to content
30 ביוני 2012 / Nofar

אצבעות שניצל טופו

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

אצבעות שניצל טופו

לא על החסה לבדה

18 תגובות

להגיב
  1. אורי קלישר / יול 6 2012 12:22

    תודה , יצא מאוד טעים !

  2. נטע / יול 6 2012 21:55

    הכנתי ויצא מדהים!
    התנסות ראשונה שלי עם שניצל טופו ומסתבר שזה ממש קל 🙂

  3. נועה / יול 11 2012 18:07

    הכנתי ויצא הכי מדהים שאפשר! תודה על העזרה הצמודה! אחד הדברים הטעימים ביותר שאפשר להכין מטופו . אני הכנתי אותם בצורת של ריבועים. יאמי יאמי יאמי אין מילים. (אגב, הכנתי בקמח טמפורה שמכיל גם אבקת אפייה, ובמקום פירורי לחם השתמשתי בפנקו – פירורי לחם יפניים. מוצלח מאוד מאוד.

  4. vegan / יול 25 2012 11:31

    אפשר להחליף את שמן השומשום בשמן זית אם אין שמן שומשום? (או אולי שמן קנולה?)
    ותודה ענקית על כל המתכונים, זו עזרה ענקית לנערה שמבשלת בפעם הראשונה בחייה אוכל אמיתי – ועוד טבעוני! (:

    • Admin | Nofar / יול 25 2012 13:07

      בטח שאפשר להחליף.
      אני הייתי מחליפה בשמן קנולה ולא זית, כי הטעם שלו עדין יותר.

      ואיזה כיף לשמוע!! 🙂

  5. גלית / אוק 26 2012 19:02

    אפשר להכין גם בתנור ולא בטיגון? תודה מראש!

    • Admin | Nofar / אוק 26 2012 22:24

      אפשר, אבל מומלץ לרסס בקצת שמן כדי שלא יצא יבש מדי.

      • גלית / אוק 27 2012 11:21

        תודה, בהחלט אנסה!!!

  6. גלית / אוק 26 2012 19:03

    אפשר להכין גם בתנור ולא בטיגון? סליחה ששאלתי שוב (פשוט לא הזנתי שאני מבקשת תגובה למייל)

    • Admin | Nofar / אוק 26 2012 22:25

      אין בעיה, עניתי בשאלה הקודמת 🙂

  7. גלית / דצמ 25 2012 23:59

    טוב, אני חייבת לנסות את זה. אין לי כמעט בכלל טופו בתזונה שלי כי לא הצלחתי להתחבר למאכל הזה. אבל עכשיו שמצאתי דרך לשלב טופו במוקפץ (אחרי השרייה כ 5 דק' במרינדה: רוטב הסויה, ג'ינג'ר, חמאת הבוטנים וסילאן) אני חושבת שאני מוכנה לשניצל טופו. אז תודה רבה על המתכון.
    אגב האם שמעת על מיונז טבעוני מומלץ שאפשר לקנות ולא להכין בעצמך?

    • Admin | Nofar / דצמ 26 2012 0:41

      טופו זה טעם נרכש, והאמת שקל להתגבר על הטעם הטבעי שלו ע"י מרינדות ותבלינים.
      בהצלחה!

      מיונז לא יצא לי לקנות, ממה ששמעתי מאחרים הוא נוטה להתפרק די מהר ופחות טעים מהביתי.
      החדשות הטובות הן שלהכין בבית לוקח בדיוק 4 דקות ו-4 רכיבים 🙂 יש מתכון גם לזה בבלוג.

  8. רוני / דצמ 26 2012 2:04

    חייבים לנסות את טופו קדיתא המעולה!!!

  9. תמר / דצמ 27 2012 18:04

    היי,
    רציתי להכין להיום. אבל בסוף מחר באים אורחים…כר מושרה בתוך המרינדה. האם ניתן להשאיר עוד יום במקרר לפני הטיגון?

    • Admin | Nofar / דצמ 27 2012 18:56

      כן, אין בעיה. זה אפילו ישתבח עד מחר 🙂

      • תמר / דצמ 29 2012 13:21

        כן. למען האמת הטופו היה מושרה יומיים ויצא פשוט נפלא. אחד הדברים הטעימים ביותר.
        עכשיו יש לי עוד שאלה. האם אפשר להכין ולהקפיא. כדי שיהיה תמיד מוכן במקפיא או שלא כדאי? אני לא יודעת עדיין כ"כ איך לעבוד עם טופו.
        בכל אופן יצא מעולה וגם לא צמחוניים / טבעוניים אהבו ביותר. בקיצור להיט!!!!!

        • Admin | Nofar / דצמ 29 2012 13:59

          שמחה לשמוע שיצא טעים!

          לא ממליצה להכין ואז להקפיא, כי בהקפאה טופו משנה את המרקם שלו (המים שבפנים קופאים, ובהפשרה הם בעצם נוזלים, ונשאר מרקם ספוגי-משהו). אפשר הקפיא את הטופו לפני שרוצים להשתמש בו, ואז להפשיר ולהמשיך כרגיל. זה עלול לפגוע ביציבות שלו קצת אבל זה לגמרי אפשרי.

          • תמר / דצמ 30 2012 15:59

            תודה 🙂

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s