Skip to content
30 ביוני 2012 / Nofar

טופו עם ירקות ברוטב חמצמץ

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

טופו עם ירקות ברוטב חמצמץ

לא על החסה לבדה

3 תגובות

להגיב
  1. מיה גל / אוג 29 2012 21:02

    הכנתי היום ויצא מעולה ממש. בתי לקחה מנה שניה…
    הוספתי ברוקולי ובמקום עדשים שחורים שלא היו לי, השתמשתי במאש שחור מונבט.
    תודה!

  2. לאה / ספט 3 2012 23:27

    ניסיתי את המתכון, יצא מאד טעים אך לא היה איזון בין המרינדה לדברים האחרים. לא כתבת בכמה שעועית וטופו להשתמש ולכמה מנות זה מספיק, זה מאד יעזור למאותגרת מטבח כמוני… תודה!

    • Admin | Nofar / ספט 3 2012 23:48

      היי, אני שמחה שיצא טעים!
      המינון של הרוטב צריך להיות לפי הטעם, במקרה הזה השתמשתי בערך ב-150 גרם טופו, קישוא אחד ומשהו כמו 150-200 גרם שעועית ירוקה. הכי טוב להכין כמות יפה של מרינדה ומקסימום לא להשתמש בכולה.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s