Skip to content
30 ביוני 2012 / Nofar

ניוקי ברוטב שמנת ופטריות

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

ניוקי ברוטב שמנת ופטריות

לא על החסה לבדה

10 תגובות

להגיב
  1. תזונה טבעית / יול 2 2012 10:44

    לא הייתי ממליצה להשתמש באלפרו. המוצרים שלהם מאד מעובדים עם תוספים.
    בכלל בעבודה עם סויה חשוב לבדוק שהיא לא מהונדסת גנטית. אני לא זוכרת אם אלפרו משתמשים בסויה מהונדת גנטית או לא, אבל בכל מקרה יש להם מוצרים מעובדים מאד.
    המתכון מעולה גם בלי שמנת צמחית! 🙂
    אפשר להוסיף בזיליקום במקום, עגבניות, רוטב פסטו בהכנה בייתית, ואפילו – קורנפלור למרקם קצת יותר 'חלבי'

  2. הדר / יול 2 2012 11:39

    איזה בלוג מדליק! בידיוק בזמן שנמאס לי (ויקר לי) לאכול בחוץ! נרשמתי לעדכונים 🙂

  3. אורה / יול 3 2012 6:47

    ברכות על הבלוג החדש. 2 הערות קטנות: בטעות רשום תחת "הכנה" : "1.חותכים את הבצק " במקום : "1.חותכים את הבצל".
    שנית: במקום בשמנת ניתן להשתמש בקרם קוקוס.

    • Admin | Nofar / יול 3 2012 15:31

      תודה אורה, תיקנתי את הטעות.
      ובהחלט אפשר להשתמש בקרם קוקוס. עוד לא יצא לי לנסות אותו ברוטב הזה.

      • חן / אוג 1 2012 12:44

        יוצא אדיר עם קרם קוקוס!!! ואפילו כדאי להוסיף קישוא מגורד 🙂

  4. Arbel Breuer / יול 3 2012 22:15

    היי!
    איזה בלוג מקסים…אני הולכת לנסות פה ה-כ-ל!
    שאלונת לגבי הניוקי עצמם…אפשר להכין אותם תוך כדי הכנת הרוטב? או שזה לא משנה אם הרוטב עומד קצת בזמן שהניוקי מתבשלים?
    תודה! 🙂

    • Admin | Nofar / יול 3 2012 22:39

      היי ארבל, תודה רבה! 🙂
      אין שום בעיה שאחד מהם יחכה לשני. וכן מומלץ להרתיח מים ולבשל את הניוקי בזמן שמכינים את הרוטב, זה חוסך זמן.
      ספרי אח"כ איך יצא!

  5. מיכל / יול 25 2012 1:38

    איזה כיף למצוא את הבלוג ככה פתאום
    המתכונים נראים מעולים
    נבשל ונספר
    תודה

  6. ג'מה / יול 31 2012 2:20

    נומנמונום! השמנת של אלפרו מעולה אבל אני אלרגית. יש לך רעיונות לעוד מתכוני פסטה קלילים יותר?

    • Admin | Nofar / יול 31 2012 11:00

      בטח, יש בבלוג עוד שני מתכונים עם פסטה – ברוטב קארי וחלב קוקוס וברורה מתקתק עם ערמונים וקשיו.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s