Skip to content
30 ביוני 2012 / Nofar

קינוח מגניב בעשר דקות

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

קינוח מגניב בעשר דקות

לא על החסה לבדה

4 תגובות

להגיב
  1. נועה / יול 6 2012 13:24

    הבת שלי הפכה למעריצה נוספת שלך 🙂 הרשמת אותה עמוקות, היא עושה מנוי לבלוג שלך (((( )))) רק שתדעי. מה יכול להחליף את האגוזים בקינוח פה? קנמון יכול להיות מענין, נכון??

    • Admin | Nofar / יול 6 2012 13:42

      איזה כיף לשמוע!!
      קינמון בהחלט הולך טוב. אני חושבת שאני שמתי קינמון ושכחתי לרשום (זה לא הולך עם כל פרי אמנם).
      במקום הפקאן אפשר לשים כל אגוז אחר או בלי אגוזים בכלל.

  2. ronit / אוק 3 2012 11:04

    שלום רב,
    מה זה טמפ' בינוני-גבוה ? 200 מעלות ?
    בתודה מראש !
    נראה מהמם !

    • Admin | Nofar / אוק 3 2012 11:32

      כל תנור מתנהג קצת אחרת, אבל זה בערך 190 מעלות
      כדאי להשגיח תוך כדי ולוודא שבצק העלים נפתח ונאפה טוב בלי שהחלק העליון נשרף.
      ותודה! 🙂

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s