Skip to content
30 ביוני 2012 / Nofar

קציצות "בטעות"

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

קציצות "בטעות"

לא על החסה לבדה

4 תגובות

להגיב
  1. נועה / יול 1 2012 21:17

    איזה יופי, נראה פצצה! אני שוקלת עכשיו איך לאלתר על האוקארה שנשארה לי אחרי החלב סויה.. 🙂

  2. אריה / אוג 24 2012 11:47

    כמה מים/קמח צריך בבלילת המים+קמח? (לא הכנתי פנקייק)

    • Admin | Nofar / אוג 24 2012 14:12

      הבלילה צרכה להיות הכי סמיכה שאפשר, בלי שתהפוך לבצק (כלומר דלילה מספיק כדי לערבב עם כפית). הכי טוב זה להתחיל עם רבע כוס קמח ולהתחיל להוסיף מים ולערבב עם כפית עד שמגיעים לבלילה סמיכה אבל עדיין רטובה. זה לא חייב להיות מדויק, מוסיפים הכל לעיסה של הקציצות ואם זה מרגיש מתפרק מדי תמיד אפשר להוסיף עוד קמח או מים כדי לאזן. זה עניין של תחושה שתופסים ברגע שעושים את זה פעם אחת. בהצלחה!

      • אריה / אוג 24 2012 14:49

        תודה! 🙂

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s