Skip to content
2 ביולי 2012 / Nofar

מוסקה

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

מוסקה טבעונית

לא על החסה לבדה

16 תגובות

להגיב
  1. קרקלה / יול 3 2012 0:34

    נראה מאוד טעים. ופשוט!

  2. נועה / יול 3 2012 0:35

    איזה כיף , מוסקה! מתגעגעת לטעם , מזכיר לי את דרך ההכנה המקורית שהכרתי, אהבתי מאוד ואנסה בקרוב! תודה!

  3. לי / יול 4 2012 1:31

    מה התכולה של טחון מן הצומח?
    אני לא גרה בארץ, וחצי חבילה של מה שארכוש פה לא בטוח שתהיה באותו משקל:)

    • Admin | Nofar / יול 4 2012 1:41

      צודקת. בחבילה של הטחון של טבעול יש 400 גרם. 🙂

  4. sof / יול 28 2012 0:32

    שאלה של מאותגרת אפייה: כמה מעלות זה חום בינוני-גבוה? *פרצוף מובך*

  5. ענת / יול 28 2012 15:01

    הכנתי היום, יצא מצויין! תודה רבה על בלוג טעים!!!

  6. רחל / ספט 14 2012 8:56

    אנחנו לא מוצאים טחון מן הצומח. אם מה אפשר לעשות במקום??

    • Admin | Nofar / ספט 14 2012 11:28

      אפשר להשתמש בשבבי סויה שקונים בחנויות טבע. אותם צריך קודם להשרות ולסחוט.
      למרות שהייתי נותנת צ'אנס נוסף לטחון מהצומח, זה נוטה להסתתר במקררים וקל לפספס אותו כי הוא דומה להרבה מוצרים אחרים באריזה..

  7. יעל / דצמ 15 2012 23:48

    לאיזו תבנית מתאימות הכמויות במתכון?

    • Admin | Nofar / דצמ 15 2012 23:59

      זה תלוי בכמות שיצאה לך מהחצילים, תנסי למצוא תבנית שתתאים ל-2 שכבות של החציל שיהיו אחת על השניה פלוס כמה חתיכות לפיזור מלמעלה כשכבה אחרונה. כלומר, תחפשי תבנית שתתאים לך בגודל כך שתוכלי לפרוס בה בשכבה אחידה שליש מפרוסות החצילים.

  8. יעל / דצמ 23 2012 22:49

    אני אשאל אחרת. באיזו תבנית את הכנת? אני רוצה לדעת מראש לה זה יתאים כי אני רוצה להכין את המוסקה לאירוח ולהכין בתבנית מספיק גדולה. תודה.

    • Admin | Nofar / דצמ 23 2012 23:03

      התבנית בתמונה היא ממש תבנית אישית/זוגית, קטנה מאוד, משהו כמו 15×8 ס"מ. את הכמות הנ"ל אם אני זוכרת נכון חילקתי ל-2 תבניות כאלו.
      אם את רוצה להכין לאירוח תשתמשי ב-3 חצילים גדולים או 4 בינוניים, ובערך 3/4 חבילה של טחון מהצומח. עדיף שיישארו כמה חתיכות עודפות של חציל מאשר שיחסר.. 🙂
      זה יתאים לך לתבנית פיירקס סטנדרטית מלבנית (או משהו בסדר גודל הזה).

  9. יעל / דצמ 24 2012 0:48

    תודה! תבנית פיירקס סטנדרטית זה בדיוק מה שיש לי. אז כדאי להכפיל גם את כמות העגבניות והמים ברוטב…
    הבלוג שלך מדהים. ואני מתכננת להכין ליומהולדת של הבת שלי כמה מתכונים מכאן. תודה רבה!

    • Admin | Nofar / דצמ 24 2012 17:45

      איזה כיף לשמוע, תודה! 🙂
      ובהצלחה!

Trackbacks

  1. גלילות חציל במילוי « לא על החסה לבדה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s