Skip to content
9 ביולי 2012 / Nofar

מדריך להכנת סושי טבעוני

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

מדריך להכנת סושי טבעוני

לא על החסה לבדה

16 תגובות

להגיב
  1. נועה / יול 9 2012 10:23

    מקסים! איזה צילומים משגעים! נראה טעים ומושך ומקצועני לגמרי.

  2. מירב / יול 9 2012 13:39

    אני מתה על סושי! אולי יהיה לי אומץ לנסות לעשות בעצמי 🙂 את יודעת איך עושים ג'ינג'ר כבוש?

  3. שרית / יול 9 2012 22:24

    סושי עם מנגו!

  4. עופר / אוג 30 2012 14:40

    נראה נהדר!! האם יש סיכוי שתראי גם inside-out? זה משהו שאף פעם לא הצלחתי לעשות כמו שצריך 😦

    • Admin | Nofar / אוג 30 2012 16:01

      לבי יצא אליך, אז נברתי בתיקיות ומצאתי כמה תמונות של אינסייד אאוט 🙂
      עדכנתי את הפוסט עם תמונות + הסבר. בפעם הראשונה זה לא תמיד יוצא הכי אלגנטי, אבל תופסים את העניין בסוף 🙂
      בהצלחה!

      • נועה / אוג 30 2012 16:19

        נהדר, האינסיייד אאוט !

      • עופר / ספט 1 2012 0:40

        נהדר! תודה רבה על ההשקה!

  5. מתן / דצמ 13 2012 22:32

    תודה. לך.

  6. נועה / דצמ 23 2012 19:35

    מכינה עכשיו, מתפללת לטוב, הכל נראה מעולה !

  7. נועה / דצמ 23 2012 22:08

    הצליח בענק!!!!!!

    • Admin | Nofar / דצמ 23 2012 22:24

      איזה כיף! 🙂
      סושי סתם נראה מפחיד, כל מי שמעיז ומנסה מגלה שזה בעצם ממש פשוט ואיך זה שעד היום לא ניסיתי..

      • נועה / דצמ 24 2012 8:44

        לגמרי!

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s