Skip to content
10 ביולי 2012 / Nofar

מלבי טבעוני

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

מלבי טבעוני

לא על החסה לבדה

9 תגובות

להגיב
  1. נועה / יול 11 2012 1:23

    וואו,בדיוק הבת שלי דיברה על סחלב, יש לי אריזת אבקת סחלב בבית ,אבדוק מה קורה איתה.
    תודה!

  2. קרקלה / יול 11 2012 1:34

    נראה ממש מצוין…

  3. שי / יול 20 2012 10:21

    מדהים…

  4. ריקי / יול 25 2012 10:03

    כמה בדיוק זה "מעט מים קרים"? פשוט אין לי מושג איך זה צריך להראות..
    וכמה כפיות זה בערך 2-3 טיפות? יש לי כפיות גם עם 1/4 כפית. נשמע סבבה?

    • Admin | Nofar / יול 25 2012 13:09

      מעט הכוונה המינימום שצריך כדי להמיס את הקורנפלור (מעט מדי יהפוך את העיסה לגוש, עוד קצת מים יאפשרו לך לערבב ולהמיס את התערובת)
      ולגבי התמצית וניל, רבע כפית נשמע לי מצוין.

  5. Avi Revivo / אוג 24 2012 21:14

    הכנתי ויצא טעים אבל לא סמיך בכלל, המרקם נשאר נוזלי מאוד. פחות מדי קורנפלור?!

    • Admin | Nofar / אוג 24 2012 21:45

      גם אחרי חצי יום במקרר זה נוזלי?
      כי מיד בתום הבישול זה אמור להיות נוזלי. אבל אחרי כמה שעות במקרר זה מתחיל להתייצב. אם לא התייצב אז כנראה שלא היה מספיק קורנפלור. יודעים שיש מספיק כשהתערובת מסמיכה כמו דייסה ממש.

      • Avi Revivo / אוג 24 2012 22:42

        כן, גם אחרי חצי יום במקרר. אני אנסה שוב עם יותר קורנפלור ואבדוק את הסמיכות של התערובת. תודה (:

  6. גיורא מאירוביץ / ספט 11 2012 15:37

    יצא טעים מאוד! בחיים לא אכלתי מלבי אמיתי (וגם בעתיד לא אוכל) אז אין לי כל כך איך להשוות למקור.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s