Skip to content
13 ביולי 2012 / Nofar

כיסוני פילו

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

כיסוני פילו

לא על החסה לבדה

3 תגובות

להגיב
  1. נועה / יול 13 2012 20:42

    מתכון מפואר וביצוע עוד יותר מפואר!

  2. ריקי / יול 25 2012 9:57

    איך מקלפים פטריות? פטריות שמפיניון הן די קטנות ונשמע לי קצת מעצבן..
    שטיפת פטריות ממש תפגע במילוי?

    • Admin | Nofar / יול 25 2012 13:11

      כדי לקלף אותן צריך להוציא את הרגל ולקלף את המעטפת העליונה מתוך החלק הפנימי והחוצה, עד לנקודת האמצע שבראש הפטריה.
      זה קצת מעצבן, אבל זה שווה את זה.
      הפטריה סופגת את המים וזה הופך את המרקם שלה לספוגי, חבל.
      לוקח כמה דקות להתרגל לטכניקה של הקילוף ואז זה כבר רץ (אני בדר"כ עושה את זה בזמן שמשהו אחר מיטגן במחבת ובמילא אין לי מה לעשות…)

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s