מאז שאני טבעונית אני שומעת שאלה אחת מעצבנת במיוחד שחוזרת על עצמה: "אז מה את אוכלת כל היום, חסה?!"
אז קודם כל - אני מודה שאני מאוד אוהבת חסה. אבל התשובה שלי היא לא - אני אוכלת מגוון עשיר, טעים ודי בריא של תבשילים ומאכלים שונים.
את הבלוג הזה פתחתי כדי לחלוק עם חבריי לטבעונות את המתכונים, רשמים וחוויות שלי בעולם הקולינרי המרתק הזה, וגם כדי להראות לכל אלה עם השאלות המעצבנות שגם טבעונים יכולים לאכול אוכל טעים, מגוון ובריא שלא מורכב רק מחסה.
אני לא שפית, לא דיאטנית, לא נטורופתית, לא רופאה ולא רקדנית סלסה. אני בסך הכל טבעונית מן השורה שאוהבת אוכל פשוט וטעים, בלי יומרות ובלי רכיבים שצריך לטפס על הרים וגבעות כדי להשיג ולממן.
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר לשאלות, בקשות, תגובות או סתם כדי להגיד היי.
איזה יופי! נראה נהדר, בטוח אכין.
אהבתי גם את הסטיילינג של התמונות. שאפו!
מדהיםםםםםםם. כמה צורות צבעים וטעמים . איזה שילוב אמנותי ! איך מתאים לי עכשיו מנה כזאת..עם טופו משולשים . יישר כוח.
הכנתי ממש עכשיו, יצא נפלא.
הוספתי גם פטריות.
תודה על המתכון!
נראה מדהים!
רואים שאת יודעת מה את עושה, גם בתחום הצילום..
רשמתי לי בצד להכין את המתכון הזה כשארכוש ערמונים…
תודה רבה !
המשך יומנעים
טושטוש
וואו! זאת הפסטה הכי טעימה שהכנתי.
עשירה בטעמים שנספגו היטב לפני הבישול ומתפוצצים בפה כבר בביס הראשון. בלוג נהדר!
הכנתי! מעולה!
האמת שהיה לי חשש שאין מספיק נוזלים אז הוספתי עוד אבל בדיעבד המתכון המקורי מספק את המידות המושלמות
הכנתי! יצא ממש טעים! אני מאוד אוהבת ערמונים, פסטה וקשיו, אבל אף פעם לא חשבתי לשלבם יחד.
תודה על המתכון המקורי (אגב, הכנתי בלי טופו כי אני לא אוהבת וזה עדיין נהדר)
כיף לשמוע!
הטופו באמת לא הכרחי, הוא רק למי שאוהב או רוצה תוספת של חלבון למנה. 🙂
צריך לאפות קודם את הערמונים?
כאן השתמשתי בערמונים מבושלים וקלופים שמגיעים באריזת ואקום אז הם כבר רכים ומוכנים לאכילה ולא מצריכים בישול נוסף. אם את רוצה להשקיע ולהשתמש בערמונים לא מבושלים אז צריך לאפות או לבשל אותם לפני.