Skip to content
27 ביולי 2012 / Nofar

לחמניות ביס עם הפתעה

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

לחמניות ביס עם הפתעה

לא על החסה לבדה

18 תגובות

להגיב
  1. חן / יול 27 2012 16:20

    אליפות!!!! בדיוק בזמן!!!!

  2. גלעד / יול 27 2012 16:43

    חשבתי שאת לא אוהבת טופוטי. ניסית עם טופו מרוסק עם מים? ומי צילם לך את שתי הידיים?

    • Admin | Nofar / יול 27 2012 16:47

      הטופוטי לא טעימה לי ככה סתם על לחם, אבל בתוך הבצק או בבלינצ'ס עם המון סוכר – היא דווקא אחלה… :p

      לא ניסיתי לרסק טופו כי הבלנדר מוט שלי לא טוחן אותו מספיק דק לטעמי, אבל מי שיש לו אפשרות זה בטח עדיף בגלל המחיר.

      והחבר נרתם למשימה וצילם את הכנת הכדורים, הוא מאוד גאה בעצמו (ובצדק!) 🙂

      • נועה / יול 27 2012 19:58

        אני מתה על טופוטי בכל צורה ואופן ..וכל הכבוד על הצילומים, הם לטעמי גם כן .

  3. Tal / יול 27 2012 17:11

    עשית לי את ההבדל בארוחה הערב, תודה חברה! 🙂

  4. נועה / יול 27 2012 17:14

    אליפות זו לא מילה!!!! תודה!!!!!!

  5. שי / יול 28 2012 18:51

    ואם ממש ממש בא לי כזה ברגע זה ממש, אבל אין גבינת טופו בבית? יש רעיונות?

    • Admin | Nofar / יול 28 2012 19:26

      אם יש לך טופו אפשר לטחון אותו עם קצת מים וליצור גבינה כזו לבד.
      אם גם את זה אין, האלטרנטיבה היא לחפש מתכון לבצק אחר ללא גבינה וליישם עליו את אותו רעיון של זית או ירק כלשהו עטוף בבצק.

      • שי / יול 28 2012 19:32

        יש טופו. אנסה. תודה!

  6. הודיה / יול 29 2012 10:36

    הכנתי משופץ… יצא מעולהה

  7. Sharon / יול 30 2012 23:57

    מתכון מעולה, חייבת לנסות!

  8. ענת / אוג 5 2012 2:12

    היי!
    אני צופה פה מידי פעם במתכונים (בעיקר כאלו שאת מעלה לפייסבוק ואני נתקלת בהם). יש לך מתכונים מגניבים!

    קראתי את התגובות פה, ואני חייבת להסכים איתך- טופוטי לא טעים. אבל יצא לי להכין איתו לפני 4 שנים גביניות ויצא מעולה! אף אחד לא האמין שזה פרווה!!
    אבל הטופוטי מאוד שמנה. האם באמת צריך 3/4 כוס שמן או שאולי אפשר להפחית את הכמות? או שאולי להפחית אבל להחליף במעט מים?

    וכמובן- השאלה המתבקשת- כמה זמן זה מחזיק? וכמה כדורונים יוצרים?

    • Admin | Nofar / אוג 5 2012 2:25

      היי ענת, תודה!
      אפשר בקלות להפחית לחצי כוס שמן או אפילו פחות. הבצק יוצא מאוד שמנוני, יותר מדי אפילו.
      גם את הטופוטי אפשר להחליף בטופו טחון עם מים, אבל אני מרגישה הבדל משמעותי בטעם, ולא אוהבת את הטעם של הטופו הנא, לכן מעדיפה להוציא עוד כמה שקלים וקלוריות בשביל תוצאה טובה יותר 🙂

      אני לא יודעת כמה זמן זה מחזיק כי אצלי זה החזיק בדיוק יומיים (למעט קופסה קטנה שהקפאתי). אבל אני נוטה להאמין שזה מחזיק הרבה זמן במקרר. אני מעדיפה להחזיק את העודפים במקפיא ולהפשיר כל פעם 2-3 או כמה שמתחשק לאכול. אחרי חימום במיקרו הן כבר לא פריכות, אבל עדיין מאוד טעימות.

      ומספר הכדורונים – אני מעריכה שבין 30 ל-40, תלוי בגודל שלהם.

  9. Noa Pesso-Szefler / אוג 11 2012 18:01

    וואו, נראה מעולה! ינוסה בקרוב.
    (קצת מצחיק אותי לקרוא באותו משפט "לחמניות גבינה" ו"טבעוני" אבל אני מבינה את הכוונה ואת המטרה 🙂 )

  10. מיכל / אוג 16 2012 9:28

    הכנו את הלחמניות אתמול והן יצאו מעולות! (הכנו- החבר הכין. אני באתי בסוף לגלגל כדורים)
    במקום טופוטי או טופו השתמשנו ב"גבינת קשיו": קשיו שהושרה לילה במים ונטחן עם קצת מים לקבלת מרקם גבינתי.
    מתכננים לנסות גם עם "גבינות" מאגוזים יותר מקומיים כמו שקדים, אגוזי מלך או זרעי חמניה.

    • Admin | Nofar / אוג 16 2012 13:24

      נשמע מעניין!
      הבצק לא יצא לך פירורי מדי אחרי האפייה?

  11. Avi Revivo / ספט 17 2012 23:56

    הכנתי היום ויצא מעולה! ( כמו כל שאר הדברים מהבלוג שלך (: )
    זה בהחלט נכנס לרשימת המועדפים…

    • Admin | Nofar / ספט 17 2012 23:58

      הלחמניות האלה באמת ממכרות.. .
      שמחה שיצא טעים! 🙂

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s