Skip to content
19 באוגוסט 2012 / Nofar

מיני-פיצות בעשרים דקות

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

מיני-פיצות בעשרים דקות

לא על החסה לבדה

10 תגובות

להגיב
  1. the mistress / אוג 19 2012 17:22

    i miss your cooking! ❤

  2. נועה / אוג 19 2012 23:01

    אוהבת את המתכון הזה, נראה לי שהוא יזכה לפופולריות רבה בבית פה וינוסה בהקדם . למי שיש תקציב מציעה גם לנסות עם גבינה צהובה טבעונית של טופו יפני, אמנם שווה את משקלה בזהב, אבל חבלז כשהיא נמסה בצור "תחליף" למי שמחפש כזה. (כשהיא לא נמסה היא לא משהו ). היא טובה גם לטוסטים.

    עשית לי חשק… .בענק. ♥

  3. גלית / אוג 19 2012 23:30

    תודה על המתכונים ועל ההסברים הבהירים ובגובה העיניים. ברור + טעים = נותן הרגשה שאפשר לסמוך על המתכונים שאת מעלה פה, ושווה להכינם! – תוך שבועיים הכנתי לא מעט… ואשמח להמשיך ולנסות מתכונים נוספים.

  4. גלעד / אוג 20 2012 12:51

    כתבת: "לא תמיד יש זמן וסבלנות להתחיל ללוש ולהתפיח ולשיר סרנדות לבצק שמרים"
    אני מסכים שלא תמיד יש זמן וסבלנות ללוש בצק שמרים.
    אבל לשיר סרנדות – לזה תמיד יש זמן.

    • Admin | Nofar / אוג 20 2012 13:17

      אני לא חזקה בענייני השירה, הבצק עלול לקרוס לתוך עצמו אם אשיר לו. חבל…

  5. רן / ספט 24 2012 20:31

    האם יש איזשהו תחליף לשמרי בירה? (אני מבין שהם לא חובה… הם פשוט נורא יקרים (22 ש"ח לחצי קילו))

    • Admin | Nofar / ספט 24 2012 20:54

      שמרי הבירה אמנם יקרים אבל נשמרים להרבה זמן. בכל מקרה לא חובה לשים אותם. אפשר להסתפק בירקות ותוספות ו/או גבינת אגוזים כלשהי.. אפשר גם להכין רוטב לבן מקמח וחלב סויה ושמנת סויה ותבלינים ולשפוך קצת על הפיצה. ממש לא חייבים את שמרי הבירה.

  6. דניאל / נוב 24 2012 21:37

    מגניב לגמרי. יצא טעים. כייף לדעת על עוד ארוחה קלילה ומהירת הכנה שאפשר לגוון.טוב שאת פה לחשוב גם על הדברים הפשוטים שלא עולים בדעתי. תודה רבה!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s