Skip to content
22 באוגוסט 2012 / Nofar

ארוחה שלמה: תבשיל אורז עגול ושעועית, ירקות אפויים וסלט כרוב

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

ארוחה שלמה: תבשיל אורז עגול ושעועית, ירקות אפויים וסלט כרוב 

לא על החסה לבדה

4 תגובות

להגיב
  1. נועה / אוג 22 2012 20:40

    איזו צלחת יפהפיה טעימה ומפנקת. אוהבת מתכונים כאלה. ביתיים , פשוטים , משביעים, טעימים, טבעוניים , איזה כיף. תודה!

  2. הודיה / אוג 24 2012 2:04

    הכנתי חלקי…

  3. ronit / אוק 3 2012 10:27

    שלום רב,
    לגבי הירקות האפויים:
    באיזה טמפרטורה את אופה אותם ? כמה זמן ?
    באילו ערמונים את משתמשת ? אלו שבאים בשקית וואקום ?
    בתודה מראש !

    • Admin | Nofar / אוק 3 2012 10:35

      במקרה הזה השתמשתי בדלעת ערמונים ולא ערמונים רגילים. זה ירק קטן עם קליפה ירוקה כהה וצורה של מעין דלעת קטנה, ויש לו טעם מעודן ואגוזי משהו. בכל מקרה את יכולה להשתמש באיזה ירק שאת אוהבת!
      אני שמה בתנור על חום בינוני-גבוה, בערך 190 מעלות, עד שהכל רך. הזמן תלוי בגודל החתיכות של הירקות וגם בירקות עצמם. מדי פעם בודקים לראות אם מוכן.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s