Skip to content
24 באוגוסט 2012 / Nofar

אגרול עם ירקות

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

אגרול עם ירקות

לא על החסה לבדה

19 תגובות

להגיב
  1. נועה / אוג 24 2012 22:41

    ווי אגרולים מעלפים!!! איזה צילומים !!! מתכון נפלא. המילוי נראה פצצה. תודה!

  2. לימור / אוג 24 2012 22:58

    טעים!
    בדיוק הכנתי שבוע שעבר – אני יכולה להעיד שבעצלנותי לא הדבקתי את הקצוות ואכן אם אופים ולא מטגנים זה מתנהג יפה ושום דבר לא מתפרק (התחלתי לאפות כשזה על ה"תפר").
    וגם שג'ינג'ר קצוץ דק-דק למי שאוהב הולך אחלה בתערובת ירקות.
    אחלה בלוג.

  3. sof / אוג 25 2012 14:29

    נראה טעים! לא חשבתי שאפשר לאפות אגרולים ושייראו כל כך טוב, תודה על המתכון!

  4. גלעד / אוג 25 2012 17:21

    בא לך על בארטר?
    את עושה לי כאלה אגרולס, אני עושה לך עוגה (איזו שתרצי)

  5. בן / אוג 26 2012 5:36

    אוי, את רעה! אחחחח…. אולי ננסה בהזדמנות P:

  6. אמיליה / אוג 26 2012 12:52

    למה אני קוראת את הפוסטים האלו בצהריים??למה??
    מקסים!!

  7. קורין / אוג 26 2012 14:56

    נראה מדהים ממש. אני הולכת לנסות את זה.

  8. HEN / אוג 26 2012 21:21

    אני השתמשתי בדפי אורז וטיגנתי קלות יצא טעים

    • Admin | Nofar / אוג 26 2012 21:23

      גם דפי אורז זו אפשרות, אבל דפי אורז לא הופכים קריספים בטיגון אלא דביקים. עלי סיגר נהיים ממש פריכים וזה כל הכיף באגרולים האלה 🙂

  9. הודיה / אוג 28 2012 5:03

    הכנתי. יצא מעולהה

    והכנתי גם בלינצ'ס עם הירקות.. יאמייי

  10. מיה גל / אוג 29 2012 12:04

    נראה מעולה!
    אפשר להקפיא לפני האפיה?

    • Admin | Nofar / אוג 29 2012 12:06

      אני נוטה להאמין שכן. כבר יצא לי להקפיא ולהפשיר מחדש את העלים עצמם. צריך לנסות ולראות אם זה לא פוגע במילוי הירקות. תכננתי גם לנסות בעצמי אבל אשמח אם מישהו ינסה ויעדכן 🙂

      • מיה גל / ספט 7 2012 22:44

        הכנתי את האגרולים והם יצאו גם טעימים להליא וגם יפים להפליא 🙂
        חצי תבנית עם ירקות בדומה למתכון שלך, והחצי השני במילוי פירה עם בצל מטוגן, לבקשת בתי בת ה-9. שני הסוגים יצאו מעולים!
        לא הקפאתי, הכל חוסל עד למחרת….

        • Admin | Nofar / ספט 7 2012 23:52

          כיף לשמוע!
          גם לי מתחשק המילוי של הפירה 🙂

  11. ירדן / דצמ 2 2012 23:36

    אפשר לאפות את האגרולים בשמן עמוק?

    • Admin | Nofar / דצמ 2 2012 23:55

      אפשר לטגן אותם בשמן עמוק, או שאפשר לאפות אותם בתנור – מה שאת מעדיפה..

  12. ירדן / דצמ 8 2012 17:49

    וואו! אני חייבת לפרגן!
    האגרול פשוט מדהים! האגרול הכי טעים שאכלתי, וקל נורא להכין! התפעלתי מכמה שהדבק היה, נראה ושימש כמו דבק אמיתי זה נורא הצחיק אותי. אמנם הייתי שובבה וטיגנתי את האגרולים, אבל הם נאכלו ע"י כולם בלב שלם ושמח.
    בקיצור, המון המון תודה!

    • Admin | Nofar / דצמ 8 2012 19:47

      איזה כיף לשמוע!
      וכן, הקמח ממש משמש כאן כדבק, וזה גם עובד!
      תודה על הפרגון, וחג שמח 🙂

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s