Skip to content
26 באוגוסט 2012 / Nofar

ממרח חומוס בלי חומוס

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

ממרח חומוס בלי חומוס

לא על החסה לבדה

12 תגובות

להגיב
  1. N / אוג 26 2012 16:32

    נשמע טוב!
    את יודעת במקרה כמה זמן הממרח נשמר בקירור (בהנחה שלא מחסלים אותו לפני זה…)?

    • Admin | Nofar / אוג 26 2012 17:17

      בערך ארבעה ימים. אבל הכמות לא גדולה וגם אין בעיה להכין אפילו פחות – זה לא חייב להיות מאוד מדויק.

  2. מיה גל / אוג 26 2012 19:57

    מעניין…
    את מקלפת את הדלורית?

    • Admin | Nofar / אוג 26 2012 20:00

      כן, הקליפה קשה מדי בשביל ממרח, עדיף לקלף אותה.

  3. נועה / אוג 26 2012 21:55

    חבלז. בשבילי זה מאכל אידאלי, עכשיו צריך לחשוב על תחליף לטחינה בשביל המרקם, עבור הבת שלי . יש רעיונות? או פשוט אולי בלי כלום, או משהו אחר? יאמי . תודה על מתכון מעלף.

  4. shaharklein / אוג 27 2012 11:33

    יצא מעולה, תודה רבה

  5. Inbar Shalitin / ספט 9 2012 1:27

    אפשר להחליף את הדלורית בדלעת? או שזה שונה לחלוטין?
    במידה ואני מחליטה כן להחליף, האם זה משנה את זמן הבישול?

    • Admin | Nofar / ספט 9 2012 2:04

      אני מאמינה שאין בעיה, למרות שלא יצא לי לנסות. זמן הבישול לדעתי זהה בין דלורית לדלעת, אבל זה לא משנה, אפשר להמשיך לבשל עד שהכל רך ומוכן, במילא טוחנים הכל ביחד בסוף 🙂

  6. franny / ספט 21 2012 16:16

    מעולה! הטעם, המרקם… אחלה מתכון, תודה. 🙂

    • Admin | Nofar / ספט 21 2012 17:15

      כיף לשמוע! ושמחה שיצא לך טוב 🙂

  7. דוד גומל / ספט 28 2012 13:50

    עשיתי ללא דלורית יצא מצויין

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s