Skip to content
29 באוגוסט 2012 / Nofar

עלי סיגר ממולאים תפוחים, וקרם וניל

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

עלי סיגר ממולאים תפוחים, וקרם וניל

לא על החסה לבדה

6 תגובות

להגיב
  1. אמיליה / אוג 30 2012 11:38

    וואוו! בדיוק מה שאני צריכה לשבת! אתם נפלאים והאתר מקסים!!

  2. גלעד / אוג 30 2012 21:11

    אם תקציפי לקצפת נוקשה עם הפודינג ואח"כ תשימי במקרר, הקרם יהיה יציב ואפילו יציב מאד.
    תמונות נפלאות כרגיל.

  3. צליל / אוג 31 2012 22:34

    הכנתי גרסה מלוחה, פשוט החלפתי את התפוחים בכרובית וגזר וקצת מיונז טבעוני כמו המתכון שנתת… מדהים!

    • Admin | Nofar / אוג 31 2012 22:43

      איזה רעיון יפה! עכשיו גם לי בא כזה 🙂

  4. Orly Dumitrescu / ספט 11 2012 8:05

    במידה ואני מכינה אותם יום או כמה שעות טובות לפני, האם צריך לשמור אותם במקפיא או במקרר עד אפייתם?

    • Admin | Nofar / ספט 11 2012 10:48

      כן, במקרר. במיוחד בקיץ, לא מומלץ להשאיר שום דבר בחוץ ליותר מכמה שעות..

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s