Skip to content
6 בספטמבר 2012 / Nofar

פסטה עם ירקות על בסיס שמן זית ושום

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

פסטה עם ירקות על בסיס שמן זית ושום

לא על החסה לבדה

9 תגובות

להגיב
  1. רעות / ספט 6 2012 11:23

    נראה מעולה, ינוסה! תודה (:

  2. נועה / ספט 6 2012 12:21

    מנה בדיוק כמו שאני אוהבת, טעימה, יפהפיה וקלה להכנה. בהחלט ינוסה, תודה!

  3. הודיה / ספט 6 2012 12:45

    בדרך… עם כמה שינויים קלים

  4. מירב / ספט 6 2012 15:11

    נראה מצוין! את חושבת שזה יעבוד עם דלורית במקום הבטטה?

  5. הודיה / ספט 6 2012 15:59

    מעולהה!!

    עשיתי חצי חבילה של פסטה, 3 תפוחי אדמה בכמה גדלים… ברוקולי, בצל שום שמיר שמן זית ורוזמרין יבש. יצא מעדן

  6. שירה / ספט 11 2012 16:55

    יצא מדהים!! תודה רבה!! הרעיון של האפייה של הבטטות אדיר!! (אני הייתי חושבת לבשל…)
    שיניתי קצת – הורדתי את הבצל והברוקולי.
    עוד כמה דברים – כששמתי בתנור את הבטטות הוספתי אבקת שום ופלפל ולא הוספתי מלח. ב"רוטב" גם לא הוספתי מלח (לדעתי לא כדאי להכניס מלח במתכון מלבד במי בישול הפסטה – כי חבל לאבד את המתיקות של הבטטה המהממת!!) ולבסוף לאחר שעירבבתי את הכל, היה חסר לי שום (חולת שום), אז שפכתי אבקת שום ועירבתי, עד שהתרצתי (-:

  7. שרון / אוק 12 2012 18:55

    עשיתי ויצא מעולה! היו לי פטריות אז הוספתי. תודה על מתכון פשוט וטעים. בעלי כבר מבקש שאכין שוב 🙂

    • Admin | Nofar / אוק 13 2012 16:49

      איזה כיף לשמוע!
      הדברים הפשוטים הם תמיד הכי מוצלחים..

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s