Skip to content
7 בספטמבר 2012 / Nofar

עוגת שמרים עם שוקולד ופקאנים

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

עוגת שמרים עם שוקולד ופקאנים

לא על החסה לבדה

37 תגובות

להגיב
  1. אלה / ספט 7 2012 16:41

    יש עוד אופציה חוץ מרסק תפוחים?.. כלומר.. אני בבית עכשיו ובא לי להכין לשבת.. אבל אין רסק תפוחים וגם לא סופר קרוב שגם פתוח… יש לי אבקת אפיייה, חומץ, משהו מזה יעיל?

    • Admin | Nofar / ספט 7 2012 17:35

      לצערי אני לא יודעת, לא ניסיתי להחליף את הרסק בשום דבר אחר…
      להבא אני ממליצה לך לקנות רסק לא ממותק בצנצנת או באריזות קטנות שבאות בשלישיות, זה מחזיק המון זמן ומיועד בדיוק למקרים כאלו 🙂

    • אורן / אוק 12 2012 3:58

      רסק התפוחים הוא בסה"כ תחליף לשמן והוא נועד להוריד את כמות השומן והקלוריות בעוגה, אז אתה יכול פשוט להשתמש בשמן

    • אור / דצמ 29 2012 23:24

      אני השתמשתי בחלב במקום במים. במקום 80 גרם חלב, השתמשתי בכ-120 גרם, וזה פיצה כנראה על הרטיבות של רסק התפוחים.
      ובכל אופן, יצא מעולה!
      גם השתמשתי בנוטלה, במקום בשוקולד מריר.
      שאין, מאלתרים….

      • Admin | Nofar / דצמ 30 2012 0:29

        מצוין, תודה על העדכון.
        רק כדאי לציין שנוטלה קנוי זה לא טבעוני 🙂

  2. אמילי / ספט 7 2012 19:23

    נשמע מעניין עם רסק תפוחים ושמרים אני אנסה תודה שבת שלום

  3. ליבי / ספט 7 2012 20:17

    נראה נהדר כמו כל הבלוג המקסים שלך! האם ניתן להשתמש בחלב שיבולת שועל במקום סויה?

    • Admin | Nofar / ספט 7 2012 21:25

      תודה רבה!
      ואין בעיה להחליף את החלב לסוג שאת מעדיפה.

  4. Avi Revivo / ספט 7 2012 21:27

    המתכון נשלח למנהלת מחלקת האפייה… (אישתי)
    (:

    • Avi Revivo / ספט 25 2012 17:13

      מחלקת אפייה שיחקה אותה – יצא מעולה! גמר חתימה טובה (:

  5. avivitmishmari / ספט 8 2012 14:02

    או! קוראים לזה "שושני שמרים"! מעדן של ממש.

  6. ענבל / ספט 9 2012 6:59

    הדבר הכי מהמם שראיתי בכל ימי חיי כנראה. הבלוג שלך פשוט קסום

  7. יעל / ספט 10 2012 16:16

    הבלוג משגע.. והעוגה פנטסטית!

  8. גלעד / ספט 11 2012 11:49

    גם לי כיף לשמוע

  9. יפרח חיים / ספט 17 2012 14:06

    הכנתי עוגת שמרים והיא יצאה סוף הדרף פלוסגם עים ריבה

  10. שירה / ספט 18 2012 21:54

    גם אני הכנתי את זה, בדיוק לפי ההוראות, יצא נפלא. בעצם היה לי טוויסט קטן – קצת מלח גס שפיזרתי על השוקולד 🙂 הצטערתי שלא עשיתי כמות כפולה כי זה התחסל ממש מהר… תודה על המתכון.

    • Admin | Nofar / ספט 19 2012 2:12

      נשמע מעניין.. ושמחה שיצא טעים!

  11. יערית / ספט 24 2012 12:54

    היי, המתכון הזה מעולה ומשמח מאוד מאוד 🙂
    תודה רבה!

  12. רונית סימנה / ספט 24 2012 21:56

    למה אי אפשר להכין רסק תפוחים? כלומר פשוט לרסק תפוח???? זה לא רסק כזה?

  13. נטעלי / ספט 24 2012 23:03

    תודה רבה על המתכון, אפשר לנסות עם קמח מלא?

    • Admin | Nofar / ספט 24 2012 23:26

      אפשר להמיר חצי מכמות הקמח, יותר מזה עלול להיות כבר כבד מדי.
      וקחי בחשבון שקמח מלא שותה יותר מים אז אולי תצטרכי להוסיף עוד איזה כף או שתיים של מים (בשלב הלישה אם תרגישי שקשה מדי או לא מספיק גמיש)

      • נטעלי / ספט 28 2012 20:55

        תודה, אדווח איך זה יצא

  14. רונית סימנה / ספט 27 2012 10:10

    אני ניסיתי עם חצי קמח מלא, לצערי לא תפח עוד בשלב הבצק וגם לא בשלב השושנים(לפני האפיה) כך שהשושנים לא "נדבקו" זו לזו וגם בסופו של דבר לא היה טעים במיוחד (למרות שלבסוף אזל). עניין התפיחה שלא צלחה יכול להיות קשור לקמח המלא? ואם לא, אז מה יכול להיות שעשיתי לא נכון? תודה…

    • Admin | Nofar / ספט 27 2012 10:27

      היי,
      זה לא קשור לקמח המלא. גם קמח מלא צריך לתפוח. אולי השמרים שהשתמשת לא היו טריים מספיק? אולי לא לשת מספיק זמן? אולי השתמשת בשמרים מסוג אחר ואז הכמות צריכה להשתנות בהתאם?
      מאוד מבאס שזה קורה, כי בלי לתפוח הבצק לא נפתח ולא טעים במיוחד.

  15. רייצ'ל / ספט 28 2012 21:46

    אחלה עוגה! תודה על ההסברים המפורטים 🙂

  16. מיכל / אוק 7 2012 14:52

    עכשיו סיימתי לאכול פרוסה מהעוגת שמרים שהכנתי ויצא מדהיםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!
    אני לא מאמינה שהיא כ"כ טעימה! זו העוגת שמרים הכי טעימה שאכלתי עד כה,ועוד לחשוב שהיא טבעונית 🙂
    תודה,תודה,תודה!!!!
    מזל שעשיתי כמות כפולה (חשבתי להקפיא חצי,אך לא נראה לי שישאר מה להקפיא).
    ד"א,שלחתי לך במייל מתכון ללחמניות מחיטה מלאה,האם קיבלת את המייל?
    שיהיה חג שמח!

    • Admin | Nofar / אוק 7 2012 14:55

      איזה כיף לשמוע!!
      שיהיה בתאבון לך ולכל השותפים לחגיגה

      עוד לא קיבלתי את המתכון, אולי עדיין לא הגיע, אבדוק שוב יותר מאוחר.
      תודה, וחג שמח

  17. מיכל / אוק 7 2012 15:29

    שלחתי את המייל לפני כ4 ימים,אשלח שוב 🙂

    • Admin | Nofar / אוק 7 2012 15:46

      נסי למייל הזה:
      no.y123 @ gmail.com
      רק שימי לב שהוספתי רווחים! אז תמחקי אותם אחרי שאת מעתיקה 🙂

  18. ליאור / נוב 7 2012 9:35

    אפיתי, אכלתי, יצא פשוט מושלם.
    מאז שגיליתי את הבלוג שלך אני עוברת מתכון מתכון ושמחה לגלות שהכל פה טעים בדיוק כמו התמונות המהממות.
    איזה בלוג שעושה חשק לבשל!
    ככה בלוג אוכל צריך להיות!
    🙂

    • Admin | Nofar / נוב 7 2012 10:22

      איזה כיף לשמוע דברים כאלה על הבוקר 🙂

  19. שירלי / דצמ 14 2012 14:33

    יצא גם יפה וגם הבצק טפח, והטעם מצוין! מתכון מעולה!!!! יוצא בדיוק כמו בתמונה!!!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s