Skip to content
8 בספטמבר 2012 / Nofar

עוגת שוקולד וקרם קרמל עשיר

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

עוגת שוקולד וקרם קרמל עשיר

לא על החסה לבדה

6 תגובות

להגיב
  1. ענת / ספט 20 2012 13:05

    אמאלה זה נראה מה זה טוב!חייבת לנסות!

  2. m / ספט 30 2012 18:28

    הולך לנסות בקרוב עם קרם קוקוס במקום השמנת, תוכלי לציין מה נפח מיכל השמנת ומה קוטר התבנית בבקשה?

    • Admin | Nofar / ספט 30 2012 19:00

      השמנת היא 250 מ"ל. קח בחשבון שקרם קוקוס לא מקציף באותה מידת יציבות, וגם נוטה "ליפול" במקרר תוך זמן יחסית קצר. עם קצפת צמחית זה יוצא מאוד יציב וסמיך, עם קרם קוקוס אני לא יכולה להתחייב כי לא ניסיתי 🙂 אשמח לדעת איך יצא לך בסוף.
      קוטר התבנית שאני השתמשתי בה הוא 26 ס"מ וזה יוצר עוגה יחסית נמוכה (העדפתי את זה ככה כי רציתי שהשכבה של הבסיס לא תהיה עבה מדי, אבל אפשר בהחלט גם להשתמש ב-24)

      • m / אוק 9 2012 1:07

        אז הכנתי ויצא אחלה, שמתי כ 250 מ"ל קרם קוקוס (במקום שמנת) וכדי שיצא יציב הוספתי לו כפית של אגר אגר (כמו ג'לטין) מומס במעט מים רותחים, אני מניח שזה תרם ליציבות וכנראה גם העובדה שהכנתי בתבנית 27 ס"מ (אגב ראיתי שזה מופיע במתכון אז קבלי התנצלות על חוסר תשומת הלב בהודעה הקודמת)

        • Admin | Nofar / אוק 9 2012 1:47

          מעולה, העיקר שיצא טעים 🙂

      • Tati Anat Reichman / אוק 27 2012 19:47

        אם רוצים להשתמש בקרם קוקוס יש להוסיף שמן קוקוס על מנת שיתייצב כמו קצפת. שמן קוקוס משמש מייצב בריא לעוגות במקום שמנת צמחית שהיא אומנם צמחית אך מלאה במייצבים וחומרים לא בריאים

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s