Skip to content
19 בספטמבר 2012 / Nofar

אטריות אורז מוקפצות עם ירקות

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

אטריות אורז מוקפצות עם ירקות

לא על החסה לבדה

7 תגובות

להגיב
  1. lelakektatut / ספט 19 2012 19:34

    אוהבת מאד אטריות אורז 🙂
    תודה על המתכון ♥

  2. Hava Trattner / ספט 19 2012 19:49

    נראה מצוין! מקווה להכין בהקדם, או יותר טוב, שמישהו אחר יכין בשבילי 🙂

    • Admin | Nofar / ספט 19 2012 19:50

      זה כל כך קל להכנה שאין תירוצים! 🙂

  3. נועה / ספט 19 2012 20:24

    נראה מעולה.
    פתאום ראיתי בדמיוני קשיו קלוי מוקפץ, מפוזר למעלה , לא יודעת למה 🙂
    מתכון נהדר, תודה, אוהבת כאלה בדיוק. כיף. ♥

    • Admin | Nofar / ספט 19 2012 20:44

      קשיו חופשי ילך פה טוב. גם בוטנים קצוצים קלויים..
      תודה 🙂

  4. RSPA / ספט 20 2012 14:28

    נראה ממש טוב ועושה תיאבון !
    אחלה ארוחה לשעות דחק. אני מת על הסגנון הזה ומכין גם ברגעים שאין כוח להשקיע יותר מידי וכשרעבים כבר למשהו מהיר ומשביע.
    הפלוס הגדול הוא, שאפשר תמיד לאלתר מה מכניסים פנימה (תלוי במה שיש בבית באותו זמן) ואפשר גם לאלתר את התיבול. זה תמיד יוצא טוב, בכל קומבינציה, כי הכל נעשה "על הרגע" ועל פי חוש הטעם הספציפי שלנו לאותו רגע.
    רוצים חריף – נעשה חריף, רוצים מתקתק – נעשה מתקתק, וכן הלאה.
    מה שתמיד הולך אצלי זה כמובן אטריות האורז ובסוף אני מוסיף לכל מה שיש ולא משנה מה – נבטים סיניים שבדר"כ יש לי בקביעות בבית. התיבול הבסיסי הקבוע שלי, הוא רוטב סויה ורוטב צ'ילי (לפעמים מתוק ולפעמים מתוק-חריף) ועל זה מגוון לכאן או לכאן איך שבא באותו רגע. ברוב המקרים אני מוסיף בסוף ההכנה כף שמן שומשום, שנותן לתבשיל טעם אגוזי מדהים (שאהוב עלי במיוחד). פיזור מלמעלה של אגוזי קשיו, בוטנים או צנוברים קלויים דקה-שתיים במיקרו, מוסיף המון.

    הכי חשוב: תודה על הפטנט לבישול האטריות.
    אני תמיד, או שממתין שעתיים כשהן במים קרים או (כשלחוץ בזמן) שופך עליהן מים רותחים מקומקום לחמש דקות ואח"כ (יהיה מה שיהיה) מכניס אותן לתבשיל.
    הרעיון של בישול כמו פסטה, דומה אומנם לשפיכת מים רותחים מקומקום, אבל הרבה יותר יעיל (כך נראה לי), מה גם שיש יכולת שליטה טובה על מידת רכות האטריות.

    • Admin | Nofar / ספט 20 2012 15:20

      נכון, זה גם מה שאני אוהבת במוקפצים מהסוג הזה. שילובים שונים של ירקות מייצרים מנות שונות ומגוונות. וגם התיבול גמיש ותמיד אפשר לתקן תוך כדי.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s