נראה מעולה!!!
יש לי שאלה על השבבי סויה,עשיתי פעמיים קובה סלק (לפי המתכון של החוברת "צמחונות בקלות")…המילוי כולל בצל מטוגן ופתיתי סויה. שאני מנסה לעשות מהמילוי כדורים-זה מתפרק!!!
עכשיו ראיתי שכתבת לסחוט את הפתיתי סויה-לא סחטתי,כי לא צוין במתכון.
האם זו יכולה להיות הסיבה לאי היכולת לאחד אותם לכדורים?
ועוד שאלה לגבי העוגת שמרים שלך,שאני מפנטזת כבר שבועיים להכין!
אני מתכוונת סוף סוף להכין אותה מחר,אך רוצה להכין רולדה ולא "שושנים"…כמה רולדות יוצאות (בגודל של תבנית אנגליש-קייק)? צריכה לדעת אם להכפיל את הכמות…
תודה רבה 🙂
תודה! 🙂
הסחיטה של שבבי הסויה זה צעד שעושים בכל מוצרי הסויה המיובשים האלו (גם בפתיתים גדולים יותר)
זה כדי לאפשר להם לספוג טעמים ורוטב מהתבשיל.
גם אחרי סחיטה הם לא נדבקים, צריך "דבק" כלשהו כדי לחבר ביניהם, במיוחד בקובה..
אפשר להשתמש בכל אחת מהשיטות הרגילות לדבק – קמח רגיל/חומוס עם מים, זרעי פשתן טחונים עם מים, אורז דביק מבושל, אפילו קצת רסק עגבניות יעבוד.
במקרה הזה אין צורך בשום דבר מדביק גם כי המילוי לא צריך להדבק, וגם כי החציל שמתרכך ונמעך יוצר מעין עיסה שקל לקחת עם כף ולהניח במרכז הבצק.
לגבי השושנים – הכמות במתכון מספיקה לרולדה אחת. זה עלול להיות קצת גדול מדי לתבנית אינגליש קטנה (הקנויות החד פעמיות, לעומת תבניות הסיליקון או המתכת שהן רחבות יותר)
את יכולה לחתוך את הרולדה במרכז לכל האורך וללפף את 2 החצאים אחד בשני כמו צמה, ולדחוס לתבנית אינגליש.
לגבי העוגה-אכין כבר כפות כפולה! בינתיים כל מה שהכנתי מהבלוג שלך יצא מדהים!
יש לך מתכון למילוי קובה עפ פתיתי סויה,כל המתכונים שראיתי כוללים רק פתיתי סויה עם בצל ובכולם כתוב ליצור "כדורים" ואני לא מבינה איך! זה מתסכל… כי בלי יצירת הכדורים קשה לי מאוד לעטוף את המילוי בסולת. אשמח למתכון במידה ויש לך:)
ד"א,יש לי מתכון נפלא ללחמניות מחיטה מלאה בלבד(!) ,הן בריאות וממש טעימות… חשבתי לחלוק איתך את המתכון,שגם את ושאר המנויים לבלוג שלך יהנו. אם את מעוניינת אשלח לך למייל 🙂
ושוב,תודה על הכל! את נפלאה!
שבת שלום:)
אשמח למתכון! את יכולה לשלוח לי אותו דרך "דברו איתי" שיש בתחתית העמוד, תודה!
לגבי קובה, אני לא מומחית בנושא, אבל אני בהחלט מכירה את הבעייתיות של המילוי (גם אני נתקלתי בזה לפני כמה חודשים)
מה שאפשר לעשות זה להשתמש בכל דבק שהוא – כמו שכתבתי בתגובה הקודמת – אפילו קצת רסק עגבניות יכול לעבוד. או קמח ומים.
ובתור טיפ – ממליצה לך לשים את התערובת במקרר לכמה שעות, ואז היא תידבק לך יותר בקלות כשתנסי לעצב ממנה כדורים.
מעבר לזה כשאת יוצרת את הכדור ביד, תהדקי אותו ממש חזק, כאילו שהוא ספוג, עד שהוא משתכנע ונשאר בצורה פחות או יותר עגולה. ואז כמו שהוא תכניסי למעטפת הקובה (גם אם זה לא כדור של ממש), ותכסי אותו עם הסולת ותהדקי.
תודה אתי, כיף לשמוע!
ב-200-300 גרם הכוונה לסחוטים אחרי השריה.
אני השתמשתי ב"טחון מהצומח" של טבעול, בערך בחצי או שלושת רבעי חבילה (החבילה כולה מכילה 400 גרם).
בפועל כדאי לשים לפי העין ככה שיהיה יחס פחות או יותר שווה בין החציל לשבבי הסויה.
נראה יופי וזה באמת מאוד פשוט להכנה.
לגבי "התבלין בהרט" – מדובר במקבץ של תבלינים שונים שאוחדו יחדיו למה שנקרא תבלין אחד, כביכול, בהרט.
התרגום המילולי של בהאראת (כך זה נכתב בעברית על פי תעתיק ערבי) זה "תבלינים". זו צורת הרבים של המילה תבלין בערבית – בהאר.
מקבצי התבלינים שנאספים בבהרט וכן הכמויות שלהם באוסף, משתנים ממקום למקום, מקהילה לקהילה. כך בהרט של עיראק שונים מבהרט של לבנון, למשל. יש גם שוני ביעוד של הבהרט השונים: חלקם נועדים לתיבול מרק, חלקם לתיבול בשר (לא עלינו) וכן הלאה.
מה שמאפיין כמעט את כל סוגי הבהרט זה שיש בהם קינמון, פלפל שחור, ציפורן ופלפל אנגלי, ואליהם מצטרפים לפי הסוג והמקום גם הל, סומק, כמון, כוסברה וכד'. המגוון רחב מאוד.
אפשר כמובן להכין בהרט לבד בבית, וניתן למצוא מתכונים להכנת סוגיהם השונים ברשת.
לא שוכחים, אבל יש הבדל בין הדברים. לחוואיג' מתייחסים מראש כאל תערובת תבלינים ואילו לבהרט מתייחסים (בטעות) כאל תבלין אחד עצמאי העומד בפני עצמו, כמו תבלינים אחרים. מה שניסיתי זה להצביע על ההתייחסות השגויה ולומר שזה אינו תבלין אחד, אלא בעצם תערובת ששמה נגזר מהמילה הערבית "תבלינים".
אני לא חושבת שההתייחסות שגויה, ידוע לי שבהרט הוא תערובת, ולכן כשמישהי שאלה במה להחליף אותו המלצתי לה על כמון, פפריקה, קינמון, פלפל וכו'.
כך או כך, למי זה אכפת באמת? 🙂
טוב, לא התייחסתי למה שידוע לך. התייחסתי למה שרבים לא יודעים ואז הם שואלים :"מה אפשר לשים במקום בהרט?" . הרעיון היה להבהיר את הנקודה ש…(אין צורך שאחזור שוב) למען כל מי שייכנס לבלוג כאן, ובכלל. מי שירצה ללמוד מזה, אחלה. מי שלא ירצה, זבש"ו , אבל זה גם אחלה.
ועכשיו נראה אם הסמיילי עובד 🙂
בטח, אפשר להקפיא לפני או אחרי האפייה, זה יהיה אחלה. אני הקפאתי חלק אחרי האפייה/טיגון כדי שיהיה אפשר לשלוף אחד-שניים, להפשיר 30 שניות במיקרו ולאכול מיד.
הכנתי אתמול בערב. לא היה בסופר טחון מן הצומח אז שמתי שתי סלסלות של פטריות במקום. יצא מרהיב. בנוסף הכנתי את הסלט עדשים שחורות עם דלורית, והיתה ארוחה מושלמת, לא פחות. תודה, המשיכי להעשיר את חיינו הקולינריים!
לבחורה ששאלה על הקובה סלק.
הכנתי כאלה לשבת ובמקום למלא בסויה מילאתי בפטריות ובצל. זה יצא פשוט מדהים. ולא הייתה לי שום בעיה למלא ולעטוף בסולת.
צריך לתת לסולת לעמוד קצת ולספוח את כל הנזולים כראוי.אז זה יוצא מושלם.
חייבת לציין שזו פעם ראשונה שהכנתי את זה ויצא מוצלח מאוד.
הכנתי לפני יומיים ויצא מדהים (למרות שהזנחתי את הבהארט והוספתי טיפ-טיפה כמון)!
החבר אוכל-בשר שלי זלל חמישה!
לדעתי, אחרי לילה במקרר, הם אפילו יותר טעימים (הטמפ' הקרה? אולי ספיגת טעמים? אין לי מושג, אבל זה היה ממכר)!
איזה כיף לשמוע!
זה בהחלט מתכון שמותאם לכולם ולא רק לטבעונים ואוכלי עשבים מונבטים למניהם.. 🙂
והעניין עם הלילה במקרר – לא מפתיע, הרבה דברים טעימים יותר אחרי יום במקרר… מרקים, תבשילים עם רוטב, פסטות ברוטב ועוד. הטעמים מתחברים טוב יותר, או שלפעמים המרקם קצת משתפר 🙂
ניסיתי עם קמח כוסמין מלא במקום קמח לבן, זה שתה את כל המים והעיסה הייתה נוזלית כמו של עוגה. אז הוספתי עוד ועוד ועוד קמח [ובהתאמה גם מלח, סוכר ושמן]… יצא מוזר קצת ומקווה ממש שלא יהרוס, כי המילוי יצא מהמממממם. הוספתי לחצילים-טחון גם קצת רוטב קיקומן וצ'ילי מתוק וזה הוסיף עומק טעמים, וחומץ בלסמי בזמן טיגון השומבצל [טריק ידוע]. קיצור, החזיקו אצבעות (:
אוקיי. זה לא הגיוני כמה שזה טעים. אני שמתי חוואיג למרק כי לא היה לי בהרט ויצא מדהים. נגמר לי המילוי אז את ארבעת האחרונים מילאתי בפטה שקדים ופלפל קלוי,מעניין איך ייצא.
מודה שהתמכרתי לבלוג שלך. תודה על המתכונים הקלים והנפלאים.
ט-ע-י-ם!!
הוספתי גם פטריות לתערובת, ובמקום בהרט שמתי פפריקה, קצת כמון ותבלין גריל כזה. והמילוי ממש טעים לכשעצמו, יכולתי לטרוף אותו סתם ככה.
נראה לי להבא אני אנסה לשדרג ולהכין עם בצק פילו..
את מעולה! איזה כיף שיש את הבלוג הזה 🙂
מאז שאני טבעונית אני שומעת שאלה אחת מעצבנת במיוחד שחוזרת על עצמה: "אז מה את אוכלת כל היום, חסה?!"
אז קודם כל - אני מודה שאני מאוד אוהבת חסה. אבל התשובה שלי היא לא - אני אוכלת מגוון עשיר, טעים ודי בריא של תבשילים ומאכלים שונים.
את הבלוג הזה פתחתי כדי לחלוק עם חבריי לטבעונות את המתכונים, רשמים וחוויות שלי בעולם הקולינרי המרתק הזה, וגם כדי להראות לכל אלה עם השאלות המעצבנות שגם טבעונים יכולים לאכול אוכל טעים, מגוון ובריא שלא מורכב רק מחסה.
אני לא שפית, לא דיאטנית, לא נטורופתית, לא רופאה ולא רקדנית סלסה. אני בסך הכל טבעונית מן השורה שאוהבת אוכל פשוט וטעים, בלי יומרות ובלי רכיבים שצריך לטפס על הרים וגבעות כדי להשיג ולממן.
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר לשאלות, בקשות, תגובות או סתם כדי להגיד היי.
רעיון מקסים, מיישמת בקרוב!
כל הכבוד , שמתי במועדפים שלי ..בדיוק יש לי כרגע טחון מן הצומח בפריזר ורק צריך להשלים מצרכים קצת
גיא נמרוד
נראה מעולה!!!
יש לי שאלה על השבבי סויה,עשיתי פעמיים קובה סלק (לפי המתכון של החוברת "צמחונות בקלות")…המילוי כולל בצל מטוגן ופתיתי סויה. שאני מנסה לעשות מהמילוי כדורים-זה מתפרק!!!
עכשיו ראיתי שכתבת לסחוט את הפתיתי סויה-לא סחטתי,כי לא צוין במתכון.
האם זו יכולה להיות הסיבה לאי היכולת לאחד אותם לכדורים?
ועוד שאלה לגבי העוגת שמרים שלך,שאני מפנטזת כבר שבועיים להכין!
אני מתכוונת סוף סוף להכין אותה מחר,אך רוצה להכין רולדה ולא "שושנים"…כמה רולדות יוצאות (בגודל של תבנית אנגליש-קייק)? צריכה לדעת אם להכפיל את הכמות…
תודה רבה 🙂
תודה! 🙂
הסחיטה של שבבי הסויה זה צעד שעושים בכל מוצרי הסויה המיובשים האלו (גם בפתיתים גדולים יותר)
זה כדי לאפשר להם לספוג טעמים ורוטב מהתבשיל.
גם אחרי סחיטה הם לא נדבקים, צריך "דבק" כלשהו כדי לחבר ביניהם, במיוחד בקובה..
אפשר להשתמש בכל אחת מהשיטות הרגילות לדבק – קמח רגיל/חומוס עם מים, זרעי פשתן טחונים עם מים, אורז דביק מבושל, אפילו קצת רסק עגבניות יעבוד.
במקרה הזה אין צורך בשום דבר מדביק גם כי המילוי לא צריך להדבק, וגם כי החציל שמתרכך ונמעך יוצר מעין עיסה שקל לקחת עם כף ולהניח במרכז הבצק.
לגבי השושנים – הכמות במתכון מספיקה לרולדה אחת. זה עלול להיות קצת גדול מדי לתבנית אינגליש קטנה (הקנויות החד פעמיות, לעומת תבניות הסיליקון או המתכת שהן רחבות יותר)
את יכולה לחתוך את הרולדה במרכז לכל האורך וללפף את 2 החצאים אחד בשני כמו צמה, ולדחוס לתבנית אינגליש.
לגבי העוגה-אכין כבר כפות כפולה! בינתיים כל מה שהכנתי מהבלוג שלך יצא מדהים!
יש לך מתכון למילוי קובה עפ פתיתי סויה,כל המתכונים שראיתי כוללים רק פתיתי סויה עם בצל ובכולם כתוב ליצור "כדורים" ואני לא מבינה איך! זה מתסכל… כי בלי יצירת הכדורים קשה לי מאוד לעטוף את המילוי בסולת. אשמח למתכון במידה ויש לך:)
ד"א,יש לי מתכון נפלא ללחמניות מחיטה מלאה בלבד(!) ,הן בריאות וממש טעימות… חשבתי לחלוק איתך את המתכון,שגם את ושאר המנויים לבלוג שלך יהנו. אם את מעוניינת אשלח לך למייל 🙂
ושוב,תודה על הכל! את נפלאה!
שבת שלום:)
אשמח למתכון! את יכולה לשלוח לי אותו דרך "דברו איתי" שיש בתחתית העמוד, תודה!
לגבי קובה, אני לא מומחית בנושא, אבל אני בהחלט מכירה את הבעייתיות של המילוי (גם אני נתקלתי בזה לפני כמה חודשים)
מה שאפשר לעשות זה להשתמש בכל דבק שהוא – כמו שכתבתי בתגובה הקודמת – אפילו קצת רסק עגבניות יכול לעבוד. או קמח ומים.
ובתור טיפ – ממליצה לך לשים את התערובת במקרר לכמה שעות, ואז היא תידבק לך יותר בקלות כשתנסי לעצב ממנה כדורים.
מעבר לזה כשאת יוצרת את הכדור ביד, תהדקי אותו ממש חזק, כאילו שהוא ספוג, עד שהוא משתכנע ונשאר בצורה פחות או יותר עגולה. ואז כמו שהוא תכניסי למעטפת הקובה (גם אם זה לא כדור של ממש), ותכסי אותו עם הסולת ותהדקי.
היי
האם 200-300 גרם יבש או רטוב וסחוט?המתכונים שלך טעימים מאד ..
תודהמראש אתי
תודה אתי, כיף לשמוע!
ב-200-300 גרם הכוונה לסחוטים אחרי השריה.
אני השתמשתי ב"טחון מהצומח" של טבעול, בערך בחצי או שלושת רבעי חבילה (החבילה כולה מכילה 400 גרם).
בפועל כדאי לשים לפי העין ככה שיהיה יחס פחות או יותר שווה בין החציל לשבבי הסויה.
נראה מעולה! אולי ינוסה לשבת\לחג. מה את אומרת? יתחמם יפה על פלטה אחרי אפיה\טיגון?
כן, בטח.
אני אכלתי אותם אפילו קרים מהמקרר בלי לחמם והיו טעימים…
מעולה 🙂
במה אפשר להחליף את הבהרט? פפריקה/כמון יעבדו?
כן, בהחלט.
אני חושבת שבבהרט יש גם קמצוץ של קינמון. אפשר לנסות, אבל ממש קמצוץ קטנטן ועדין, אחרת זה ישתלט על כל הטעם
עשיתי את הגירסה האפויה ויצא טעים מאוד. פעם הבאה אני העשה עם פטריות, נראה לי יקפיץ את זה אפילו עוד יותר. אחלה מתכון!
את זריזה, איזה כיף לשמוע! 🙂
תחזרי לעדכן איך יצא גם עם פטריות…
כתבת:
3 כוסות קמח (400 גרם)
1 כוס מים (160 מ"ל)
ואני אומר: לא יכול להיות. נראה לי שמדדת לפי כוסות ואני לא מבין איך המרת למשקל.
צריך להיות כוס מים = 240 מ"ל (ואולי בגלל שהכוס שלך קטנה יותר, 220 מ"ל)
יש שני סטים של כוסות מדידה. אני מכיר את הסט של 240 מ"ל = 1 כוס. ואז כוס קמח לבן שוקלת 140 גרם.
חוץ מזה, הצילומים מעוררי תאבון ועושים חשק להכין.
תודה.
צודק, טעות קטנה, אתקן.
תודה
הכנתי בתוספת של גזר מגורר, וסייטן כפרי טחון (לא היה בהרט, אז תבלין על האש+קמצוץ קינמון)
יצא מעדן.
כיף לשמוע! 🙂
נראה יופי וזה באמת מאוד פשוט להכנה.
לגבי "התבלין בהרט" – מדובר במקבץ של תבלינים שונים שאוחדו יחדיו למה שנקרא תבלין אחד, כביכול, בהרט.
התרגום המילולי של בהאראת (כך זה נכתב בעברית על פי תעתיק ערבי) זה "תבלינים". זו צורת הרבים של המילה תבלין בערבית – בהאר.
מקבצי התבלינים שנאספים בבהרט וכן הכמויות שלהם באוסף, משתנים ממקום למקום, מקהילה לקהילה. כך בהרט של עיראק שונים מבהרט של לבנון, למשל. יש גם שוני ביעוד של הבהרט השונים: חלקם נועדים לתיבול מרק, חלקם לתיבול בשר (לא עלינו) וכן הלאה.
מה שמאפיין כמעט את כל סוגי הבהרט זה שיש בהם קינמון, פלפל שחור, ציפורן ופלפל אנגלי, ואליהם מצטרפים לפי הסוג והמקום גם הל, סומק, כמון, כוסברה וכד'. המגוון רחב מאוד.
אפשר כמובן להכין בהרט לבד בבית, וניתן למצוא מתכונים להכנת סוגיהם השונים ברשת.
ולא לשכוח שגם החוואיג' זו מילה נוספת לתערובת, כלומר בעצם – בהרט, וגם הוא על בסיס דומה, וכו . 🙂
לא שוכחים, אבל יש הבדל בין הדברים. לחוואיג' מתייחסים מראש כאל תערובת תבלינים ואילו לבהרט מתייחסים (בטעות) כאל תבלין אחד עצמאי העומד בפני עצמו, כמו תבלינים אחרים. מה שניסיתי זה להצביע על ההתייחסות השגויה ולומר שזה אינו תבלין אחד, אלא בעצם תערובת ששמה נגזר מהמילה הערבית "תבלינים".
אני לא חושבת שההתייחסות שגויה, ידוע לי שבהרט הוא תערובת, ולכן כשמישהי שאלה במה להחליף אותו המלצתי לה על כמון, פפריקה, קינמון, פלפל וכו'.
כך או כך, למי זה אכפת באמת? 🙂
טוב, לא התייחסתי למה שידוע לך. התייחסתי למה שרבים לא יודעים ואז הם שואלים :"מה אפשר לשים במקום בהרט?" . הרעיון היה להבהיר את הנקודה ש…(אין צורך שאחזור שוב) למען כל מי שייכנס לבלוג כאן, ובכלל. מי שירצה ללמוד מזה, אחלה. מי שלא ירצה, זבש"ו , אבל זה גם אחלה.
ועכשיו נראה אם הסמיילי עובד 🙂
אחלה מתכון לגמרי, ינוסה בקרוב!
זה נשמע מדהים, אבל 17 מנות זה הרבה…אפשר להקפיא לפני שאני אופה, נכון? ואז פשוט להפשיר כשאני רוצה לאכול ופשוט לטגן?
בטח, אפשר להקפיא לפני או אחרי האפייה, זה יהיה אחלה. אני הקפאתי חלק אחרי האפייה/טיגון כדי שיהיה אפשר לשלוף אחד-שניים, להפשיר 30 שניות במיקרו ולאכול מיד.
לצערי לא מצאתי טחון מן הצומח, אני אעשה בערב גירסה עם סייטן ונקווה שילך טוב…
אני בטוחה שיצא טוב. מישהי נוספת כתבה פה בתגובות שהכינה עם סייטן ותוספת של גזר ויצא לה מעולה.
הכנתי אתמול בערב. לא היה בסופר טחון מן הצומח אז שמתי שתי סלסלות של פטריות במקום. יצא מרהיב. בנוסף הכנתי את הסלט עדשים שחורות עם דלורית, והיתה ארוחה מושלמת, לא פחות. תודה, המשיכי להעשיר את חיינו הקולינריים!
איזה כיף לשמוע! 🙂
ותודה על המחמאות!
לבחורה ששאלה על הקובה סלק.
הכנתי כאלה לשבת ובמקום למלא בסויה מילאתי בפטריות ובצל. זה יצא פשוט מדהים. ולא הייתה לי שום בעיה למלא ולעטוף בסולת.
צריך לתת לסולת לעמוד קצת ולספוח את כל הנזולים כראוי.אז זה יוצא מושלם.
חייבת לציין שזו פעם ראשונה שהכנתי את זה ויצא מוצלח מאוד.
הכנתי לפני יומיים ויצא מדהים (למרות שהזנחתי את הבהארט והוספתי טיפ-טיפה כמון)!
החבר אוכל-בשר שלי זלל חמישה!
לדעתי, אחרי לילה במקרר, הם אפילו יותר טעימים (הטמפ' הקרה? אולי ספיגת טעמים? אין לי מושג, אבל זה היה ממכר)!
בקיצור, היא אחלה.
המון תודה!
איזה כיף לשמוע!
זה בהחלט מתכון שמותאם לכולם ולא רק לטבעונים ואוכלי עשבים מונבטים למניהם.. 🙂
והעניין עם הלילה במקרר – לא מפתיע, הרבה דברים טעימים יותר אחרי יום במקרר… מרקים, תבשילים עם רוטב, פסטות ברוטב ועוד. הטעמים מתחברים טוב יותר, או שלפעמים המרקם קצת משתפר 🙂
ניסיתי עם קמח כוסמין מלא במקום קמח לבן, זה שתה את כל המים והעיסה הייתה נוזלית כמו של עוגה. אז הוספתי עוד ועוד ועוד קמח [ובהתאמה גם מלח, סוכר ושמן]… יצא מוזר קצת ומקווה ממש שלא יהרוס, כי המילוי יצא מהמממממם. הוספתי לחצילים-טחון גם קצת רוטב קיקומן וצ'ילי מתוק וזה הוסיף עומק טעמים, וחומץ בלסמי בזמן טיגון השומבצל [טריק ידוע]. קיצור, החזיקו אצבעות (:
אן לי שום נסיון עם קמח כוסמין אז אני מחזיקה אצבעות יחד איתך 🙂
אוקיי. זה לא הגיוני כמה שזה טעים. אני שמתי חוואיג למרק כי לא היה לי בהרט ויצא מדהים. נגמר לי המילוי אז את ארבעת האחרונים מילאתי בפטה שקדים ופלפל קלוי,מעניין איך ייצא.
מודה שהתמכרתי לבלוג שלך. תודה על המתכונים הקלים והנפלאים.
התמכרות מצוינת לפי דעתי 🙂
פטה שקדים ופלפל קלוי נשמע מעולה. עשית לי חשק עכשיו…
ט-ע-י-ם!!
הוספתי גם פטריות לתערובת, ובמקום בהרט שמתי פפריקה, קצת כמון ותבלין גריל כזה. והמילוי ממש טעים לכשעצמו, יכולתי לטרוף אותו סתם ככה.
נראה לי להבא אני אנסה לשדרג ולהכין עם בצק פילו..
את מעולה! איזה כיף שיש את הבלוג הזה 🙂
נשמע מצוין! יש אין סוף שילובים שאפשר ליצור בשביל המילוי הזה, גם אם מתבססים על חציל וגם אם לא.
תודה!