אפשר להדביק עם פירה מתפוח אדמה אחד לכמות הזאת.
אחרי יום זה יהיה יציב מאד ("מאד" זה יחסי, אבל תפוח אדמה מדביק יופי)
השיטה הכי קלה להיכן פירה היא לשים תפוח"א במיקרו בתוך שקית לשמונה דקות.
הוא מתרכך ואפשר למעוך אותו בקלות.
היי,
במה אפשר להחליף את האורז העגול? (אני בד"כ לא קונה ואני לא רוצה לקנות במיוחד)
את חושבת שאם אבשל אורז מיקס (אדום, שחור, מלא) עם קצת יותר מים כדי שיהיה דביק זה ייצא טוב?
תודה!
התקלת אותי. אני לא יודעת להגיד לך כ"כ, בעיקר מהסיבה שאני לא משתמשת בשבבים היבשים אלא בטחון מהצומח..
אני משערת שאחרי הסחיטה זה יוצא בערך כוס וחצי, בהערכה גסה מאוד.השבבים אמורים להיות בערך חצי מהתערובת, לא יותר מזה (כי הם לא נדבקים, אז צריך שבערך חצי מהעיסה תהיה מורכבת מהאורז ושאר החומרים)
בטחון מהצומח אין ביצים.
אני טבעונית והבלוג כולו על טהרת הטבעונות, אז אין מה לדאוג בקטע הזה 🙂
אין בעיה להחליף קמח רגיל בקמח חומוס, זה פשוט ישנה קצת את הטעם, אבל לא בהכרח לרעה.
מאז שאני טבעונית אני שומעת שאלה אחת מעצבנת במיוחד שחוזרת על עצמה: "אז מה את אוכלת כל היום, חסה?!"
אז קודם כל - אני מודה שאני מאוד אוהבת חסה. אבל התשובה שלי היא לא - אני אוכלת מגוון עשיר, טעים ודי בריא של תבשילים ומאכלים שונים.
את הבלוג הזה פתחתי כדי לחלוק עם חבריי לטבעונות את המתכונים, רשמים וחוויות שלי בעולם הקולינרי המרתק הזה, וגם כדי להראות לכל אלה עם השאלות המעצבנות שגם טבעונים יכולים לאכול אוכל טעים, מגוון ובריא שלא מורכב רק מחסה.
אני לא שפית, לא דיאטנית, לא נטורופתית, לא רופאה ולא רקדנית סלסה. אני בסך הכל טבעונית מן השורה שאוהבת אוכל פשוט וטעים, בלי יומרות ובלי רכיבים שצריך לטפס על הרים וגבעות כדי להשיג ולממן.
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר לשאלות, בקשות, תגובות או סתם כדי להגיד היי.
אפשר להדביק עם פירה מתפוח אדמה אחד לכמות הזאת.
אחרי יום זה יהיה יציב מאד ("מאד" זה יחסי, אבל תפוח אדמה מדביק יופי)
השיטה הכי קלה להיכן פירה היא לשים תפוח"א במיקרו בתוך שקית לשמונה דקות.
הוא מתרכך ואפשר למעוך אותו בקלות.
טחון מן הצומח של טבעול מכיל ביצים
הוא לא מכיל ביצים במתכונת הנוכחית שלו, את מוזמנת לבדוק 🙂
עשיתי אותם יותר קציצות ויצא אחלה! עם אורז ורוטב העגבניות מעדן.
אפיתי אותן. יצאו טיפה יבשות ,אך עם טחינה ו\ רוטב עגבניות מעולות!
תודה.
היי,
במה אפשר להחליף את האורז העגול? (אני בד"כ לא קונה ואני לא רוצה לקנות במיוחד)
את חושבת שאם אבשל אורז מיקס (אדום, שחור, מלא) עם קצת יותר מים כדי שיהיה דביק זה ייצא טוב?
תודה!
המיקס אני לא בטוחה, אבל אורז מלא גם יעשה את העבודה, פשוט תבשלי אותו הרבה זמן עם הרבה מים עד שהוא נהיה דביק ועיסתי.
תודה. שאלה נוספת, כמה זה 200-250 גר׳ שבבי סויה בכוסות?
התקלת אותי. אני לא יודעת להגיד לך כ"כ, בעיקר מהסיבה שאני לא משתמשת בשבבים היבשים אלא בטחון מהצומח..
אני משערת שאחרי הסחיטה זה יוצא בערך כוס וחצי, בהערכה גסה מאוד.השבבים אמורים להיות בערך חצי מהתערובת, לא יותר מזה (כי הם לא נדבקים, אז צריך שבערך חצי מהעיסה תהיה מורכבת מהאורז ושאר החומרים)
שאלה – האם בטחון מן הצומח יש ביצים? האם אפשר להשתמש בקמח חומוס במקום בלילת קמח? תודה
נ.ב. מתה על הבלוג שלך 🙂
בטחון מהצומח אין ביצים.
אני טבעונית והבלוג כולו על טהרת הטבעונות, אז אין מה לדאוג בקטע הזה 🙂
אין בעיה להחליף קמח רגיל בקמח חומוס, זה פשוט ישנה קצת את הטעם, אבל לא בהכרח לרעה.
נ.ב תודה! 🙂