Skip to content
29 בספטמבר 2012 / Nofar

כדורי "בשר" טחון מהצומח ברוטב עגבניות

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

כדורי "בשר" טחון מהצומח ברוטב עגבניות

לא על החסה לבדה

12 תגובות

להגיב
  1. גלעד / ספט 29 2012 13:18

    אפשר להדביק עם פירה מתפוח אדמה אחד לכמות הזאת.
    אחרי יום זה יהיה יציב מאד ("מאד" זה יחסי, אבל תפוח אדמה מדביק יופי)
    השיטה הכי קלה להיכן פירה היא לשים תפוח"א במיקרו בתוך שקית לשמונה דקות.
    הוא מתרכך ואפשר למעוך אותו בקלות.

  2. Relli / אוק 14 2012 21:10

    טחון מן הצומח של טבעול מכיל ביצים

    • Admin | Nofar / אוק 14 2012 21:53

      הוא לא מכיל ביצים במתכונת הנוכחית שלו, את מוזמנת לבדוק 🙂

  3. Alya Lichtenshtein / אוק 15 2012 13:54

    עשיתי אותם יותר קציצות ויצא אחלה! עם אורז ורוטב העגבניות מעדן.

  4. שגית / אוק 19 2012 14:56

    אפיתי אותן. יצאו טיפה יבשות ,אך עם טחינה ו\ רוטב עגבניות מעולות!
    תודה.

  5. נעמה / אוק 31 2012 17:18

    היי,
    במה אפשר להחליף את האורז העגול? (אני בד"כ לא קונה ואני לא רוצה לקנות במיוחד)
    את חושבת שאם אבשל אורז מיקס (אדום, שחור, מלא) עם קצת יותר מים כדי שיהיה דביק זה ייצא טוב?
    תודה!

    • Admin | Nofar / אוק 31 2012 19:20

      המיקס אני לא בטוחה, אבל אורז מלא גם יעשה את העבודה, פשוט תבשלי אותו הרבה זמן עם הרבה מים עד שהוא נהיה דביק ועיסתי.

      • נעמה / נוב 2 2012 12:14

        תודה. שאלה נוספת, כמה זה 200-250 גר׳ שבבי סויה בכוסות?

        • Admin | Nofar / נוב 2 2012 15:26

          התקלת אותי. אני לא יודעת להגיד לך כ"כ, בעיקר מהסיבה שאני לא משתמשת בשבבים היבשים אלא בטחון מהצומח..
          אני משערת שאחרי הסחיטה זה יוצא בערך כוס וחצי, בהערכה גסה מאוד.השבבים אמורים להיות בערך חצי מהתערובת, לא יותר מזה (כי הם לא נדבקים, אז צריך שבערך חצי מהעיסה תהיה מורכבת מהאורז ושאר החומרים)

          • אריאלטה / נוב 25 2012 20:46

            שאלה – האם בטחון מן הצומח יש ביצים? האם אפשר להשתמש בקמח חומוס במקום בלילת קמח? תודה
            נ.ב. מתה על הבלוג שלך 🙂

          • Admin | Nofar / נוב 25 2012 22:30

            בטחון מהצומח אין ביצים.
            אני טבעונית והבלוג כולו על טהרת הטבעונות, אז אין מה לדאוג בקטע הזה 🙂
            אין בעיה להחליף קמח רגיל בקמח חומוס, זה פשוט ישנה קצת את הטעם, אבל לא בהכרח לרעה.

            נ.ב תודה! 🙂

Trackbacks

  1. פסטה ברוטב רוזה עם עגבניות שרי וקישואים « לא על החסה לבדה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s