Skip to content
30 בספטמבר 2012 / Nofar

סלט דלורית ועדשים ברוטב ויניגרט

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

סלט דלורית ועדשים ברוטב ויניגרט

לא על החסה לבדה

10 תגובות

להגיב
  1. merrypopins / ספט 30 2012 17:04

    האם ניתן להשתמש בדלעת במקום דלורית לדעתך?

    • Admin | Nofar / ספט 30 2012 17:09

      כן, בטח. כל הכתומים המתקתקים יעבדו: דלורית, בטטה, דלעת, דלעת ערמונים

      • merrypopins / ספט 30 2012 17:32

        תודה. ינוסה. נשמע מצויין

  2. Orits / אוק 15 2012 12:56

    האם אוכלים את הסלט חם/בטמפ. החדר? האם אפשר לשמור בקירור ליום המחרת?

    • Admin | Nofar / אוק 15 2012 15:15

      עדיף לאכול אותו בטמפרטורת החדר, וכמובן שאפשר לשמור במקרר לכמה ימים.

  3. סיון / אוק 23 2012 9:29

    לא טבעונית, אבל רציתי להגיד שהבלוג שלך מקסים ומעורר תאבון (גם ל"רק" צמחונים כמוני). ניסיתי את המתכון והוא נפלא! הכנתי עם בטטה, והתבאסתי רצח שנגמר 😦

  4. רונית / אוק 23 2012 17:26

    הכנתי היום ויצא משובח. תודה

  5. מיכל / נוב 24 2012 10:40

    הכנתי כבר פעמיים ויצא נהדר! במקום לבשל את העדשים הנבטתי אותן והשתמשתי בעדשים ירוקות, שחורות וכתומות. תודה רבה על מתכון מנצח!

    • Admin | Nofar / נוב 24 2012 14:15

      שמחה לשמוע!
      עדשים מונבטות בטח נותנות תוצאה שונה, כי הן לא נימוחות ורכות אלא דווקא קראנצ'יות. נשמע מעניין!

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s