עשיתי אתמול, יצא להיט. כל המשפחה טרפה.
שאלה- הרוטב יצא יותר מאסיבי ממה שרואים אצלך בתמונות. לא הפריע אבל אני תוהה איך לעשות פעם הבאה שייצא לי רוטב דליל וללא חתיכות של עגבניות. (השתמשתי בפחית עגבניות מרוסקות+רסק)
איזה כיף לשמוע!
זה אולי לא נראה ככה אבל גם אצלי הרוטב יוצא גס. אני אוהבת את זה ככה אבל אם את מעדיפה רוטב חלק פשוט תטחני אותו עם בלנדר מוט בסוף הבישול (אפשר גם להשתמש בקופסה של עגבניות מרוסקות במקום קוביות עגבניות)
אני מודה שעוד לא יצא לי לנסות אותו אז אני לא יודעת איך הטעם/מרקם שלו. מה שכן, הוא יקר נורא וממש חבל לבזבז אותו על זה. עדיף לקנות שקדים טחונים (או לטחון בבית) ולהכין. זה לוקח ממש 5-10 דקות הכנה וגם נותן לך יותר שליטה על המרקם והטעמים..
מאז שאני טבעונית אני שומעת שאלה אחת מעצבנת במיוחד שחוזרת על עצמה: "אז מה את אוכלת כל היום, חסה?!"
אז קודם כל - אני מודה שאני מאוד אוהבת חסה. אבל התשובה שלי היא לא - אני אוכלת מגוון עשיר, טעים ודי בריא של תבשילים ומאכלים שונים.
את הבלוג הזה פתחתי כדי לחלוק עם חבריי לטבעונות את המתכונים, רשמים וחוויות שלי בעולם הקולינרי המרתק הזה, וגם כדי להראות לכל אלה עם השאלות המעצבנות שגם טבעונים יכולים לאכול אוכל טעים, מגוון ובריא שלא מורכב רק מחסה.
אני לא שפית, לא דיאטנית, לא נטורופתית, לא רופאה ולא רקדנית סלסה. אני בסך הכל טבעונית מן השורה שאוהבת אוכל פשוט וטעים, בלי יומרות ובלי רכיבים שצריך לטפס על הרים וגבעות כדי להשיג ולממן.
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר לשאלות, בקשות, תגובות או סתם כדי להגיד היי.
השבלולים האלה אוהבים את המקפיא. אחרי האפייה, מקררים ומכניסים לשקית ולמקפיא. כשמתחשק פחמימה, מוציאים מהמקפיא, מחממים במקרו או באובן ומתפנקים.
זה בהנחה שנשאר מה להקפיא…
נראה טעים מאוד !!! תודה!
הצילוווווו נראה נהדררררר
עשיתי אתמול, יצא להיט. כל המשפחה טרפה.
שאלה- הרוטב יצא יותר מאסיבי ממה שרואים אצלך בתמונות. לא הפריע אבל אני תוהה איך לעשות פעם הבאה שייצא לי רוטב דליל וללא חתיכות של עגבניות. (השתמשתי בפחית עגבניות מרוסקות+רסק)
איזה כיף לשמוע!
זה אולי לא נראה ככה אבל גם אצלי הרוטב יוצא גס. אני אוהבת את זה ככה אבל אם את מעדיפה רוטב חלק פשוט תטחני אותו עם בלנדר מוט בסוף הבישול (אפשר גם להשתמש בקופסה של עגבניות מרוסקות במקום קוביות עגבניות)
היית נותת לי את הגבינ"צ, ומשתמשת בגבינת שקדים…
להכנת גבינת השקדים- אני יכולה להשתמש גם בממרח טחינת שקדים שמוכרים בקופסאות ("שקדייה", "שקדימון" ועוד)?
אני מודה שעוד לא יצא לי לנסות אותו אז אני לא יודעת איך הטעם/מרקם שלו. מה שכן, הוא יקר נורא וממש חבל לבזבז אותו על זה. עדיף לקנות שקדים טחונים (או לטחון בבית) ולהכין. זה לוקח ממש 5-10 דקות הכנה וגם נותן לך יותר שליטה על המרקם והטעמים..
השבלולים נראים מאוד טעימים , גיוון מוצלח לפיצה רגילה
ושאלה קטנה – איך אומרים שמרי בירה באנגלית?
נדמה לי שבאנגלית זה נקרא גלית Brewers' Yeast או Nutritional Yeast.
תודה