Skip to content
24 באוקטובר 2012 / Nofar

שבלולי פיצה

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

שבלולי פיצה

לא על החסה לבדה

13 תגובות

להגיב
  1. גלעד / אוק 24 2012 18:44

    השבלולים האלה אוהבים את המקפיא. אחרי האפייה, מקררים ומכניסים לשקית ולמקפיא. כשמתחשק פחמימה, מוציאים מהמקפיא, מחממים במקרו או באובן ומתפנקים.

  2. מיכל / אוק 25 2012 20:13

    נראה טעים מאוד !!! תודה!

  3. נועה / אוק 27 2012 7:24

    הצילוווווו נראה נהדררררר

  4. ליאור / אוק 30 2012 9:46

    עשיתי אתמול, יצא להיט. כל המשפחה טרפה.
    שאלה- הרוטב יצא יותר מאסיבי ממה שרואים אצלך בתמונות. לא הפריע אבל אני תוהה איך לעשות פעם הבאה שייצא לי רוטב דליל וללא חתיכות של עגבניות. (השתמשתי בפחית עגבניות מרוסקות+רסק)

    • Admin | Nofar / אוק 30 2012 10:04

      איזה כיף לשמוע!
      זה אולי לא נראה ככה אבל גם אצלי הרוטב יוצא גס. אני אוהבת את זה ככה אבל אם את מעדיפה רוטב חלק פשוט תטחני אותו עם בלנדר מוט בסוף הבישול (אפשר גם להשתמש בקופסה של עגבניות מרוסקות במקום קוביות עגבניות)

  5. הודיה / נוב 7 2012 3:51

    היית נותת לי את הגבינ"צ, ומשתמשת בגבינת שקדים…

  6. ירדן / נוב 10 2012 12:27

    להכנת גבינת השקדים- אני יכולה להשתמש גם בממרח טחינת שקדים שמוכרים בקופסאות ("שקדייה", "שקדימון" ועוד)?

    • Admin | Nofar / נוב 10 2012 13:07

      אני מודה שעוד לא יצא לי לנסות אותו אז אני לא יודעת איך הטעם/מרקם שלו. מה שכן, הוא יקר נורא וממש חבל לבזבז אותו על זה. עדיף לקנות שקדים טחונים (או לטחון בבית) ולהכין. זה לוקח ממש 5-10 דקות הכנה וגם נותן לך יותר שליטה על המרקם והטעמים..

  7. Mimi / נוב 14 2012 4:28

    השבלולים נראים מאוד טעימים , גיוון מוצלח לפיצה רגילה
    ושאלה קטנה – איך אומרים שמרי בירה באנגלית?

    • Admin | Nofar / נוב 14 2012 12:55

      נדמה לי שבאנגלית זה נקרא גלית Brewers' Yeast או Nutritional Yeast.

      • Mimi / נוב 14 2012 21:37

        תודה

Trackbacks

  1. קנלוני במילוי גבינת סויה וזוקיני, ברוטב עגבניות « לא על החסה לבדה

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s