Skip to content
7 בנובמבר 2012 / Nofar

פסטה ברוטב רוזה עם עגבניות שרי וקישואים

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

פסטה ברוטב רוזה עם עגבניות שרי וקישואים

לא על החסה לבדה

15 תגובות

להגיב
  1. אור / נוב 7 2012 13:10

    הכנתי רוטב ממש דומה לא מזמן (ניסיון ראשון עם שמנת צמחית..) ויצא מעולה!! השמנת הצמחית דווקא גורמת לטעם יותר מיוחד ברוטב לעומת הגרסה החלבית.. רק צריך לחשוב על תוספת טעימה במקום הקישוא 🙂
    רציתי לשאול, בגלל שאין לי הרבה ניסיון עם שמנת צמחית, כמה זמן היא נשמרת במקרר אחרי שפותחים אותה?

    • Admin | Nofar / נוב 7 2012 13:28

      כן, באופן מפתיע זה באמת יוצא מעולה ובלי טעמי לוואי.
      במקום קישוא את יכולה להוסיף מה שאת אוהבת – ברוקולי, חציל, כרוב ניצנים, כרובית, פטריות..
      לגבי השמנת, שאלה טובה – אני לא ממש יודעת. לא יצא לי לנסות להשאיר אותה ליותר מכמה ימים עד כה..

  2. ptitim / נוב 7 2012 13:13

    נראה נהדר!
    אני חייב לחזק ולהוסיף מחמאות על השמנת הצמחית של אלפרו. אני לא טבעוני ועדיין משתמש בה כתחליף לשמנת רגילה. בשביל 5 אחוזי שומן היא נותנת פייט רציני.

    • Admin | Nofar / נוב 7 2012 13:29

      תודה רבה! 🙂
      ואני לגמרי מסכימה. במיוחד בשילוב עם עגבניות וטעמים נוספים (בפני עצמה יש לה טעם לוואי שלא כל אחד אוהב)

  3. אשכולית מאה ואחת / נוב 7 2012 18:14

    אני מוצאת שקשה קצת למצוא שמנת אלפרו בחנויות "רגילות" – גם לא בעדן טבע מרקט, ואני צריכה ללכת למקומות מיוחדים בשביל זה (ואז קונה סטוק). האם אפשר להמיר את השמנת בחלב סויה + מעט מרגרינה בטעם חמאה בשביל תוספת השומן, כדי להשוות לשמנת אלפרו?

    • Admin | Nofar / נוב 7 2012 20:23

      אני חוששת שזה לא יהיה תחליף ראוי, השמנת גם מסמיכה את הרוטב וגם משנה את המרקם שלו בצורה שחלב ומרגרינה לא יצליחו לחקות.
      אני דווקא מוצאת את השמנת ברוב הסופרים, זה פשוט לא זמין כמו מוצרי החלב הרגילים אלא בדר"כ מוחבא למעלה או בצד..

  4. שוֹעִי / נוב 9 2012 1:44

    תודה רבה, אני לא טבעוני, אבל צמחוני כבר כמעט שלושים שנה, כך שאבוא לבקר ולעיין במתכונים/מטעמים, לגוון את התפריט (-:

    • Admin | Nofar / נוב 9 2012 15:02

      הבלוג מיועד לכווולם, ללא הבדלי דת/גזע/העדפה קולינרית 🙂

  5. רוני / נוב 11 2012 14:26

    הי!
    הבלוג שלך פשוט מעולה, נותן לי השראה ורעיונות חדשים! רציתי להציע לך רעיון לשדרוג: לפזר מעל פסטה או פיצה או אפילו על לחם מרוח בשמן זית שקדים טחונים דק, זה נותן ממש טעים ומזכיר את פיזור הפרמזן לשעבר…

    • Admin | Nofar / נוב 11 2012 14:38

      היי רוני, תודה!

      אחלה טיפ,
      גם שמרי בירה נותנים טעם של פרמזן למי שאוהב, אז אפשר לפזר מעל (או להוסיף לרוטב)

  6. גלית / נוב 20 2012 22:08

    לצערי התבדיתי לגבי השמנת הצימחית של אלפרו. כפי שאני לא יכולה לשתות חלב סויה כך גם אני לא יכולה להינות מהרוטב. באסה לי. תודה בכל מקרה על מתכון שעושה חשק גדול וכיף לעבוד מולו.

    • Admin | Nofar / נוב 20 2012 22:27

      חבל 😦
      אם זה בגלל הטעם אז אני יכולה לנחם אותך שיש טעמים שמתרגלים אליהם ולומדים להנות מהם (ויש גם כאלה שלא).
      אז שווה בכל זאת להמשיך לנסות מדי פעם 🙂

  7. גלית / נוב 21 2012 22:49

    תודה אחלה בלוג! ממשיכה למצוא את דרכי בקולינריה הטיבעונית

    • Admin | Nofar / נוב 22 2012 2:09

      תודה!
      ובהצלחה בהמשך הדרך, צפויות לך כמה הפתעות נעימות 🙂

  8. שמחה / נוב 28 2012 10:58

    ניסיתי, אהבתי!

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s