Skip to content
22 בנובמבר 2012 / Nofar

שותפות למטבח: מתכוני כרובית

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

שותפות למטבח: מתכוני כרובית

לא על החסה לבדה

15 תגובות

להגיב
  1. lelakektatut / נוב 22 2012 18:17

    אוהבת מאד כרובית…
    בכל הדרכים 🙂
    תודה על אופציות נוספות ♥

  2. etty / נוב 22 2012 18:23

    אוי אוי אוי שלוש מלכות במטבח אחד, רק קסמים יצאו מזה!
    מאוד אוהבת כרובית, אולי כשאהיה גדולה אבוא לבשל איתכן

    • Admin | Nofar / נוב 22 2012 18:29

      אל תהיי מצחיקה, כל אחד יכול לבשל 🙂 במיוחד כרובית! שממש לא צריכה הרבה כדי להיות טעימה…

  3. Shoshana Shavit Klein / נוב 22 2012 18:23

    איפה שומרים את המתכונים? תודה. נחכה לכרוביות של העונה, הלבנות והיפות..כן, גם נקיות יותר…

    • Admin | Nofar / נוב 22 2012 18:30

      אני דווקא רואה כרוביות יפות!
      ועדיין לא נתקלתי בזחלים (אם לא סופרים את החסה של אתמול…)

      ואת המתכונים אפשר לשמור איך שרוצים, אבל הם לא ילכו לשום מקום, אז תמיד אפשר לחזור אליהם 🙂

  4. Tati Anat Reichman / נוב 22 2012 19:23

    מתה על כרובית ברוטב שום לימון גם לי יצא להיתקל בזחלים מספר פעמים לא חשבתי על חומץ … תודה על הרעיון אגב יוזמת השיתוף שלכן מעולה איזה כיף לנו 🙂

  5. noazechoval / נוב 22 2012 20:08

    צרור צמחי תבלין עם גומיה? מה קרה לחוט כותנה? לא יוצא מרק חם עם טעם לוואי של גומי?

    • Admin | Nofar / נוב 22 2012 21:38

      מה פתאום טעם של גומי 🙂
      בכל מקרה כל אחד מוזמן לקשור את הצרור איך שבא לו 🙂

  6. יוצרת אני / נוב 23 2012 9:23

    שאלה קטנה לפני שאני שומרת:)
    איך המרק יצא צהוב – רק בגלל הגזר והכרובית? או שהוספת גם כורכום?

    • Admin | Nofar / נוב 23 2012 15:25

      אך ורק בגלל הגזר 🙂
      בעיקר בגלל שהוא מגורר, אז הרבה מהמיץ שלו מתערבב במרק. לא השתמשתי בכורכום או אבקת מרק.

  7. המחסנאית / נוב 23 2012 21:13

    רעיון נחמד ביותר.
    אני בדרך כלל רק קוראת מתכונים על מנת להתרשם אבל מבשלת בלי, מאלתרת. קראתי את כל הארבעה ונהניתי.
    נזכרתי שפעם, כשהבלוג שלי היה פעיל, גם אני העליתי מתכון טבעוני עם כרובית. http://tinyurl.com/dyct28s.

  8. נועה / נוב 24 2012 11:25

    אנחה עמוקה. איזה יופי של פרוייקט ורעיון ואוכלללללללל.

Trackbacks

  1. אתגר הכרובית: לביבות כרובית ובטטה | אוכל | סלונה
  2. הפעם בשותפות למטבח: מתכוני תותים « לא על החסה לבדה

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s