Skip to content
6 בדצמבר 2012 / Nofar

עוגיות פריכות של חנוכה

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

עוגיות פריכות של חנוכה

 

לא על החסה לבדה

10 תגובות

להגיב
  1. hila / דצמ 6 2012 19:31

    קניתי, תודה אכין לנר ראשון

  2. etty / דצמ 6 2012 19:33

    אין, פשוט אין עליך

  3. franny / דצמ 6 2012 22:52

    אדיר!
    סבתא שלי הייתה מכינה כאלה וקראה לזה "חבורוסט", שזה ברוסית משהו כמו הענפים הדקים שיש ביער.
    היא גם נהגה לחתוך ולקפל אותן פנימה בצורה מאוד אסתטית, אז מצאתי לינק שמתאר את זה כדי להדגים –
    http://everydayrussian.com/?p=648

    • ponetium / דצמ 6 2012 23:33

      יו, גם אצלנו מכינים כאלה!

      • Admin | Nofar / דצמ 6 2012 23:34

        מצחיק שאצל כל אחד זה נקרא אחרת 🙂

  4. נעמה י.מ. / דצמ 7 2012 16:47

    אוח זה נראה טוב

  5. המחסנאית / דצמ 8 2012 13:12

    הכנתי כמעט בדיוק כאלה והעלתי אצלי, ראיתי שהקדמת אותי וחסכתי לי את תאור תהליך העבודה. הפנתי ישר לפוסט הזה שלך. אז אולי יש לך תשובה לשאלה שלי בסופו של התהליך – איך נפטרים מהשמן הרב שנותר אחרי הטיגון בלי להזיק לחי, לצומח או לאינסטלציה?

    • Admin | Nofar / דצמ 8 2012 16:29

      אני שופכת לכיור ישר לפתח הניקוז, ומיד אחר כך מים רותחים, ועוד קצת מים זורמים (שוטפת כמה כלים או משהו).
      אפשרות נוספת היא לשפוך את השמן לשקית אטומה ולזרוק לפח..

  6. gilidv / דצמ 15 2012 12:49

    יאללה !!! אני גם מכין כל חנוכה – סבתא מלכה היתה מכינה כאלה-קוראים לזה אצלנו צ'אלפק- לביבות בוכריות.. המתכון שלנו דומוה לא סגור על זה שהוא טבעוני- לא יודע מה דינם של שמרים.. הבצק מכיל
    חצי חבילת שמרים/שמרית
    4 כוסות קמח
    4 כפות שמן
    כפית מלח
    כפית סוכר
    מים

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s