מאז שאני טבעונית אני שומעת שאלה אחת מעצבנת במיוחד שחוזרת על עצמה: "אז מה את אוכלת כל היום, חסה?!"
אז קודם כל - אני מודה שאני מאוד אוהבת חסה. אבל התשובה שלי היא לא - אני אוכלת מגוון עשיר, טעים ודי בריא של תבשילים ומאכלים שונים.
את הבלוג הזה פתחתי כדי לחלוק עם חבריי לטבעונות את המתכונים, רשמים וחוויות שלי בעולם הקולינרי המרתק הזה, וגם כדי להראות לכל אלה עם השאלות המעצבנות שגם טבעונים יכולים לאכול אוכל טעים, מגוון ובריא שלא מורכב רק מחסה.
אני לא שפית, לא דיאטנית, לא נטורופתית, לא רופאה ולא רקדנית סלסה. אני בסך הכל טבעונית מן השורה שאוהבת אוכל פשוט וטעים, בלי יומרות ובלי רכיבים שצריך לטפס על הרים וגבעות כדי להשיג ולממן.
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר לשאלות, בקשות, תגובות או סתם כדי להגיד היי.
תמיד אצלך, זה נראה יותר טעים.
יותר טעים ממה? 🙂
יהההההההההההההה!!!!!!
האם הן לא עלולות להתפרק? מה מחזיק אותן?
לביבות תפוחי האדמה הוחזקו על ידי העמילן, ואני מפחדת שאלו יתפרקו…
גם לבטטות יש עמילן, אם כי פחות. בכל מקרה הקמח ביחד עם הנוזלים שהבטטות מגירות הופך לאחלה דבק.
נראה מעולה…ינוסה מחר. בטח אפשר גם גירסה מלוחה
האם אפשר גם ללא טיגון? או שהן יתפרקו בתנור?
אני לא חושבת שהן יתפרקו, אבל הן עלולות להתייבש קצת. לא יצא לי לנסות..
תודה