Skip to content
14 בדצמבר 2012 / Nofar

לביבות בטטה מתוקות

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

לביבות בטטה מתוקות

 

לא על החסה לבדה

9 תגובות

להגיב
  1. גלעד / דצמ 14 2012 16:09

    תמיד אצלך, זה נראה יותר טעים.

  2. נועה / דצמ 14 2012 17:27

    יהההההההההההההה!!!!!!

  3. ponetium / דצמ 15 2012 2:38

    האם הן לא עלולות להתפרק? מה מחזיק אותן?
    לביבות תפוחי האדמה הוחזקו על ידי העמילן, ואני מפחדת שאלו יתפרקו…

    • Admin | Nofar / דצמ 15 2012 12:39

      גם לבטטות יש עמילן, אם כי פחות. בכל מקרה הקמח ביחד עם הנוזלים שהבטטות מגירות הופך לאחלה דבק.

  4. אפרת / דצמ 15 2012 18:23

    נראה מעולה…ינוסה מחר. בטח אפשר גם גירסה מלוחה

  5. נעה / דצמ 22 2012 21:53

    האם אפשר גם ללא טיגון? או שהן יתפרקו בתנור?

    • Admin | Nofar / דצמ 23 2012 2:22

      אני לא חושבת שהן יתפרקו, אבל הן עלולות להתייבש קצת. לא יצא לי לנסות..

      • נעה / דצמ 23 2012 9:32

        תודה

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s