Skip to content
27 בדצמבר 2012 / Nofar

תבשיל שעועית אדומה ולבנה בירק

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

תבשיל שעועית אדומה ולבנה בירק

 

לא על החסה לבדה

7 תגובות

להגיב
  1. רויטל / דצמ 27 2012 15:33

    הי איזה רעיון … זה בעצם חורש פרסי נכון?? יופי של ורסיה תודה רויטל

    • Admin | Nofar / דצמ 27 2012 16:05

      כן זה בעצם מבוסס על אותו מתכון, בשינויים קלים 🙂

  2. מירה / דצמ 27 2012 16:06

    תודה רבה נופר.
    נתת לי תפריט גם לתחילת השבוע הבא 🙂
    אני כבר נהנת מהרעיונות שלך ומיישמת חלק מהם באופן שוטף,
    ומקבלת מחמאות גם מהאיש שלי,שבמפתיע,הריחות הנעימים מזמינים אותו למטבח והוא מצטרף לארוחה וטוען שטעים לו מאוד.
    עלי לציין,שבבית שלנו,הוא הטבח המפנק אותנו,ומאז שהחלטתי ללכת לכוון צמחונות,
    הוא מפנה לי את המטבח ומפרגן לך,דרכי :-),על המטעמים.
    מזל שהגעתי לאתר שלך!

    • מירה / דצמ 27 2012 16:08

      צמחונות/טבעונות כמובן…

    • Admin | Nofar / דצמ 27 2012 18:53

      איזה כיף לשמוע! 🙂
      עשית לי את היום.

  3. מרים / דצמ 27 2012 17:14

    למי שלא אוהב שעועית (או מתקשה לעכל אותה…) אני הייתי מציעה להחליף בגרגירי חומוס. זו הווריאציה האפגאנית לחורשט הפרסי. התבשיל האפגאני נקרא: צ'לוב (chelov). מגישים אותו על אורז לבן. ואפשר גם להכין קציצות נפלאות משבבי סויה וקמח חומוס, כאלה שיחליפו את הגונדי (שהוא קציצת בשר טחון עם קמח חומוס) שמבשלים במרק עצמו ברתיחה עדינה מאוד. ובכל מקרה, בלי שום ובצל! אבל עם הרבה כרישה (החלק הלבן).

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s