מאז שאני טבעונית אני שומעת שאלה אחת מעצבנת במיוחד שחוזרת על עצמה: "אז מה את אוכלת כל היום, חסה?!"
אז קודם כל - אני מודה שאני מאוד אוהבת חסה. אבל התשובה שלי היא לא - אני אוכלת מגוון עשיר, טעים ודי בריא של תבשילים ומאכלים שונים.
את הבלוג הזה פתחתי כדי לחלוק עם חבריי לטבעונות את המתכונים, רשמים וחוויות שלי בעולם הקולינרי המרתק הזה, וגם כדי להראות לכל אלה עם השאלות המעצבנות שגם טבעונים יכולים לאכול אוכל טעים, מגוון ובריא שלא מורכב רק מחסה.
אני לא שפית, לא דיאטנית, לא נטורופתית, לא רופאה ולא רקדנית סלסה. אני בסך הכל טבעונית מן השורה שאוהבת אוכל פשוט וטעים, בלי יומרות ובלי רכיבים שצריך לטפס על הרים וגבעות כדי להשיג ולממן.
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר לשאלות, בקשות, תגובות או סתם כדי להגיד היי.
הכל נראה טעים טעים! תודה על הרעיונות.
קסום. ודוגמנות ידיים מצוינת!
*מסמיקה*
את יודעת כמה קשה לגלגל חציל ביד אחת ולצלם ביד השניה כשברקע נשרף לך הזוקיני?
🙂
נייס!
וואו, התעלפותתתתת. איזה מתכון מדהים , והצילומים!!! אייקון של סגידה, יש פה? זה נראה מפתה ברמות -על. גאוניות שבפשטות. אדיר. (וטחון מן הצומח זו אחת ההברקות הטבעוניות הטובות ביותר אי פעם, מטעם טבעול , שינה את החיים של כולנו ).
תודה!!!!!!!
בת שלי – אני גאה בך…..שוב. נראה מדהים!!! ארוחה מגרה ומדהימה. חבל שפספסתי…..
נראה מעולה!
כמה זמן בערך לוקח לחציל להתרכך בתנור? ועל איזה חום?
180 מעלות בערך,
לוקח לזה בערך 20 דקות, תלוי בתנור. אחרי 15 דקות אני הייתי בודקת ואם החציל כבר התרכך או 80% רך זה הזמן להוציא
תודה ♥
ליידי – כל רשומה שלך, את מתעלה על עצמך.
נראה נהדר! תודה רבה. כבר הרבה זמן אני רוצה להכין גלילות חצילים ומתעצלת, אבל עכשיו עוררת בי מוטיבציה.
נראה לי שהן יכולות להיות טעימות גם עם סלט פלפלים קלויים ופסטו
אגב, גם התמונות מהממות.
תודה רבה! 🙂
זה יהיה מעולה עם פסטו. גם מילוי אחר, כמו אורז או בורגול. או גבינת שקדים.
וחציל + פלפל קלוי זה תמיד שילוב מנצח.
חבר'ה, אתם לא מבינים איזה טעימים החצילים עד שלא ניסיתם!! מדהים. (אמנם אכלתי את המקורי ועוד לא הכנתי בעצמי, אבל בדרך…)
היי,
באיזה אורז השתמשת במג'דרה ? האם מדובר באורז פרסי או בסמטי ?
בתודה מראש !
הערה: הכל נראה מדהים !
תודה רבה! 🙂
במקרה הזה השתמשתי באורז בסמטי, כן. אבל אפשר להשתמש באיזה אורז שאוהבים (למעט סוגי האורז המלא שזמן הבישול שלהם משתנה וגם רצוי להשרות מראש)
האמת שחשבתי לעשות את זה ולא ידעתי בדיוק איך לרכך את החצילים ע"מ לגלגלם.
ופתאום אני גולשת בבלוג המקסים שלך ומצאתי את המתכון, אני הולכת למלא את החציל במילית שונה אבל תודה!!!
גם ה"גבינת" פטה כרגע נמצאת במקרר ומחכה לי
שוב תודה על בלוג מקסים ויצירתי
שמחה לשמוע..
אגב, אם את קולה את החצילים קצת והם עדיין קשים לגילגול, שימי אותם בקופסה לשעה-שעתיים במקרר, והם יתרככו לך לגמרי ויהיו נוחים לעבודה.
אפשר גם לקלות אותם על מחבת פסים אם יש לך.
תודה! 🙂
תודה רבה !
יש לי מחבת פסים "גריל" אני אנסה איתה לפני הדלקת התנור תודה!!