דילוג לתוכן
25 ביולי 2012 / Nofar

גלילות חציל במילוי

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

גלילות חציל במילוי

לא על החסה לבדה

18 תגובות

להגיב
  1. חנה / יול 25 2012 20:24

    הכל נראה טעים טעים! תודה על הרעיונות.

  2. קרקלה / יול 25 2012 20:34

    קסום. ודוגמנות ידיים מצוינת!

    • Admin | Nofar / יול 25 2012 20:36

      *מסמיקה*
      את יודעת כמה קשה לגלגל חציל ביד אחת ולצלם ביד השניה כשברקע נשרף לך הזוקיני?
      🙂

      • קרקלה / יול 26 2012 3:17

        נייס!

  3. bugv / יול 25 2012 20:36

    וואו, התעלפותתתתת. איזה מתכון מדהים , והצילומים!!! אייקון של סגידה, יש פה? זה נראה מפתה ברמות -על. גאוניות שבפשטות. אדיר. (וטחון מן הצומח זו אחת ההברקות הטבעוניות הטובות ביותר אי פעם, מטעם טבעול , שינה את החיים של כולנו ).

    תודה!!!!!!!

    • michal yaari / יול 25 2012 22:10

      בת שלי – אני גאה בך…..שוב. נראה מדהים!!! ארוחה מגרה ומדהימה. חבל שפספסתי…..

  4. טושטוש / יול 26 2012 0:45

    נראה מעולה!
    כמה זמן בערך לוקח לחציל להתרכך בתנור? ועל איזה חום?

    • Admin | Nofar / יול 26 2012 1:09

      180 מעלות בערך,
      לוקח לזה בערך 20 דקות, תלוי בתנור. אחרי 15 דקות אני הייתי בודקת ואם החציל כבר התרכך או 80% רך זה הזמן להוציא

  5. גלעד / יול 26 2012 10:57

    ליידי – כל רשומה שלך, את מתעלה על עצמך.

  6. goolash / אוג 14 2012 23:31

    נראה נהדר! תודה רבה. כבר הרבה זמן אני רוצה להכין גלילות חצילים ומתעצלת, אבל עכשיו עוררת בי מוטיבציה.
    נראה לי שהן יכולות להיות טעימות גם עם סלט פלפלים קלויים ופסטו
    אגב, גם התמונות מהממות.

    • Admin | Nofar / אוג 15 2012 0:10

      תודה רבה! 🙂

      זה יהיה מעולה עם פסטו. גם מילוי אחר, כמו אורז או בורגול. או גבינת שקדים.
      וחציל + פלפל קלוי זה תמיד שילוב מנצח.

  7. Mika Gavrielli / אוג 29 2012 20:19

    חבר'ה, אתם לא מבינים איזה טעימים החצילים עד שלא ניסיתם!! מדהים. (אמנם אכלתי את המקורי ועוד לא הכנתי בעצמי, אבל בדרך…)

  8. ronit / אוק 3 2012 10:46

    היי,
    באיזה אורז השתמשת במג'דרה ? האם מדובר באורז פרסי או בסמטי ?
    בתודה מראש !
    הערה: הכל נראה מדהים !

    • Admin | Nofar / אוק 3 2012 10:49

      תודה רבה! 🙂
      במקרה הזה השתמשתי באורז בסמטי, כן. אבל אפשר להשתמש באיזה אורז שאוהבים (למעט סוגי האורז המלא שזמן הבישול שלהם משתנה וגם רצוי להשרות מראש)

  9. ליתן / דצמ 13 2012 5:44

    האמת שחשבתי לעשות את זה ולא ידעתי בדיוק איך לרכך את החצילים ע"מ לגלגלם.
    ופתאום אני גולשת בבלוג המקסים שלך ומצאתי את המתכון, אני הולכת למלא את החציל במילית שונה אבל תודה!!!
    גם ה"גבינת" פטה כרגע נמצאת במקרר ומחכה לי
    שוב תודה על בלוג מקסים ויצירתי

    • Admin | Nofar / דצמ 13 2012 13:56

      שמחה לשמוע..
      אגב, אם את קולה את החצילים קצת והם עדיין קשים לגילגול, שימי אותם בקופסה לשעה-שעתיים במקרר, והם יתרככו לך לגמרי ויהיו נוחים לעבודה.
      אפשר גם לקלות אותם על מחבת פסים אם יש לך.

      תודה! 🙂

      • ליתן / דצמ 13 2012 19:40

        תודה רבה !
        יש לי מחבת פסים "גריל" אני אנסה איתה לפני הדלקת התנור תודה!!

כתיבת תגובה