דילוג לתוכן
16 בדצמבר 2012 / Nofar

סלט עדשים שחורות מונבטות

עברנו דירה!

אבל אל חשש, המתכון שחיפשת נמצא כאן:

סלט עדשים שחורות מונבטות

לא על החסה לבדה

11 תגובות

להגיב
  1. ריטה / דצמ 16 2012 15:13

    איפה קונים את הבד גזה שבתמונה?

    • Admin | Nofar / דצמ 16 2012 15:31

      בכל סופר פארם לדעתי יש כאלה, באזור של הפלסטרים.

  2. שירה / דצמ 16 2012 15:21

    איזה כיף! בדיוק הנבטתי מלא עדשים!

  3. ayelet / דצמ 16 2012 15:23

    נבטוטים- תמיד טעים! תודה

  4. נועה / דצמ 16 2012 16:27

    נהדר , ממש אחלה, תודה !

  5. אלי אהרוני כגן / דצמ 16 2012 22:03

    שאלה בעניין הנבטה- למה את שמה במקום חשוך?

    • Admin | Nofar / דצמ 16 2012 22:37

      כי הם אוהבים מקומות חשוכים ולחים כדי לנבוט (כמו בתוך האדמה)
      מרגע שהנבט יוצא אני חושבת שזה כבר פחות משמעותי.

  6. Edible Poetry / שירה אכילה / דצמ 17 2012 5:12

    מגניב! ניסיתי עם חומוס כמה פעמים וזה לא עבד לי כל כך טוב. אני אנסה עם עדשים שחורות. תודה!

    • Admin | Nofar / דצמ 17 2012 12:51

      חומוס זה למנביטים מתקדמים 🙂 לוקח לו הרבה זמן ולכן הסיכוי שיתקלקל בתהליך גבוה יותר.

  7. Naama Yaffe Mendelboim / דצמ 17 2012 9:33

    השימוש בסלסלות האלה של הפטריות הוא רעיון גדול, איך לא חשבתי על זה קודם. ידעתי שיש סיבה למה אני אוספת אותן באדיקות (-:

  8. santa / דצמ 17 2012 12:29

    אני פשוט שמה במסננת ומכסה בצלחת (בשביל החושך) וכל כמה זמן מרטיבה מעט ומערבבת. זה עובד נהדר ואין צורך במצע כמו גזה או צמר גפן… העדשים השחורות משתלבות מצוין בכל סלט.

כתוב תגובה לAdmin | Nofar לבטל