מאז שאני טבעונית אני שומעת שאלה אחת מעצבנת במיוחד שחוזרת על עצמה: "אז מה את אוכלת כל היום, חסה?!"
אז קודם כל - אני מודה שאני מאוד אוהבת חסה. אבל התשובה שלי היא לא - אני אוכלת מגוון עשיר, טעים ודי בריא של תבשילים ומאכלים שונים.
את הבלוג הזה פתחתי כדי לחלוק עם חבריי לטבעונות את המתכונים, רשמים וחוויות שלי בעולם הקולינרי המרתק הזה, וגם כדי להראות לכל אלה עם השאלות המעצבנות שגם טבעונים יכולים לאכול אוכל טעים, מגוון ובריא שלא מורכב רק מחסה.
אני לא שפית, לא דיאטנית, לא נטורופתית, לא רופאה ולא רקדנית סלסה. אני בסך הכל טבעונית מן השורה שאוהבת אוכל פשוט וטעים, בלי יומרות ובלי רכיבים שצריך לטפס על הרים וגבעות כדי להשיג ולממן.
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר לשאלות, בקשות, תגובות או סתם כדי להגיד היי.
איפה קונים את הבד גזה שבתמונה?
בכל סופר פארם לדעתי יש כאלה, באזור של הפלסטרים.
איזה כיף! בדיוק הנבטתי מלא עדשים!
נבטוטים- תמיד טעים! תודה
נהדר , ממש אחלה, תודה !
שאלה בעניין הנבטה- למה את שמה במקום חשוך?
כי הם אוהבים מקומות חשוכים ולחים כדי לנבוט (כמו בתוך האדמה)
מרגע שהנבט יוצא אני חושבת שזה כבר פחות משמעותי.
מגניב! ניסיתי עם חומוס כמה פעמים וזה לא עבד לי כל כך טוב. אני אנסה עם עדשים שחורות. תודה!
חומוס זה למנביטים מתקדמים 🙂 לוקח לו הרבה זמן ולכן הסיכוי שיתקלקל בתהליך גבוה יותר.
השימוש בסלסלות האלה של הפטריות הוא רעיון גדול, איך לא חשבתי על זה קודם. ידעתי שיש סיבה למה אני אוספת אותן באדיקות (-:
אני פשוט שמה במסננת ומכסה בצלחת (בשביל החושך) וכל כמה זמן מרטיבה מעט ומערבבת. זה עובד נהדר ואין צורך במצע כמו גזה או צמר גפן… העדשים השחורות משתלבות מצוין בכל סלט.